Workshop handboekbinden

22 april 2017, van 12:00 tot 17:00 | de Bibliotheek Eindhoven

Kosten: €23,50 / €29,50

Wat is er mooier dan een eigen, handgemaakte notebook? In deze workshop leer je in slechts een paar uur tijd over het oude vak van het handmatig boekbinden.

Chaido Retziou van Bookbindit neemt je stap voor stap mee in het maakproces. Haar gedetailleerde uitleg maakt deze workshop geschikt voor iedereen die voor het eerst een boek gaat binden. Met een ruime keuze aan materialen en decoratief Japans papier, ga je gegarandeerd met een unieke notebook naar huis.

De workshop is in het Engels gesproken.
Alle materiaalkosten zijn in de prijs inbegrepen.

De prijs is inclusief 1 consumptie. Neem het ticket geprint mee om gebruik te kunnen maken van de consumptie.Ben je lid van de Bibliotheek Eindhoven? Dan betaal je een gereduceerd tarief ( maak je keuze onder de knop 'tickets'). Ter controle kan naar je bibliotheekpas gevraagd worden.