Netwerken en kennisdelen voor werkzoekenden

Walk&Talk

Op zoek naar een (nieuwe) baan? Tijdens deze maandelijkse bijeenkomsten krijg je tips van een deskundige en kun je ervaringen uitwisselen met andere werkzoekenden.. Elke maand is er een andere gastspreker op het gebied van succesvol solliciteren aanwezig.

Op deze manier geeft de Bibliotheek Eindhoven werkzoekenden een kans om op een héle laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten te netwerken en kennis en ervaringen te delen. Deze bijeenkomsten bij de Bibliotheek de Witte Dame zijn op elke tweede maandagochtend van de maand van 10 tot 12 uur. Graag aanmelden.

(De bibliotheek opent op maandag om 12.00 uur. Voor de bezoekers van deze bijeenkomst is de deur tussen 9.30 en 10.00 uur geopend.)

Een CV dat wérkt!

Ontslag? Na jaren weer solliciteren? Of ben je 50+ ?
Dan moet je opvallen met jouw CV!
Een werkgever besluit vaak al binnen 6 seconden of jouw CV de moeite waard is om verder te lezen. Zorg er dus voor dat je CV opvalt en uit die grote stapel met andere sollicitanten wordt geplukt!
Heb jij moeite met het schrijven van een goed en onderscheidend CV? Kost het je veel tijd en energie? En word je dan vaak toch nog afgewezen? 

Laat je dan inspireren door het CV dat werkt! Zowel qua inhoud als lay-out is het CV dat werkt echt anders. Deze workshop is boordevol tips en inspiratie!
Het CV dat werkt is persoonlijk, sluit naadloos aan op de vraag van de arbeidsmarkt. En houdt rekening met het selectiegedrag van een werkgever.

Freeke Mauritsz van Mauloc Loopbaanadvies is loopbaanadviseur .
Met de werkwijze van ‘het CV dat werkt’ zorgt zij ervoor dat 90 % van haar kandidaten binnen 2 maanden een andere baan hebben. Vaak al na 1x solliciteren. Ook 50+!

Praktische info:
- Neem je CV, schrijfblok en pen mee!
 

 

Contactpersonen

Eline Schroer
E
: e.schroer@bibliotheekeindhoven.nl

André van Moorsel
E:
a.vmoorsel@bibliotheekeindhoven.nl


Meld je aan voor de nieuwsbrief en de Facebookpagina van de Bibliotheek Eindhoven om altijd op de hoogte te blijven van de bijeenkomsten.