de Pink & Pienter bende activiteiten

Resultaat 1 - 10 (van 22)

za 27 mei

• Groen café Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Eindhoven

- GEANNULEERD - Het Groen Café in de Bibliotheek Eindhoven is dé ontmoetingsplek voor fanatieke tuiniers, moestuinfreaks, permacultuur geïnteresseerden en iedereen die iets met ‘groen’ heeft of wil krijgen. 27 mei is er speciale aandacht voor kinderen!

za 27 mei

• Voorlezen en knutselen Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Elke week | De Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22

Woensdagmiddag voorleesmiddag 15:00 uur. Kinderen t/m 7 jaar kunnen luisteren naar een mooi voorleesverhaal. Daarna gaan ze tekenen, plakken, knippen en kleuren.

wo 31 mei

• Project Old Skool: History of Hiphop Bekijk details

Van 16:00 tot 18:00 | de Bibliotheek Eindhoven

Dit jaar brengt Project Old Skool oud en jong samen met Hiphop! Maak kennis met rap, breakdance en beatbox en leer over de geschiedenis van de Hiphopcultuur. Met behulp van een interactief verhaal kan je kennismaken met de cultuurbeleving van een jonge generatie.

vr 02 jun

za 03 jun

• Voorlezen en knutselen Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Elke week | De Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22

wo 07 jun

• Hooked on haken Bekijk details

Van 18:30 tot 20:30 | Microlab Strijp-S, Kastanjelaan 400

Altijd al leuke of gekke dingen willen maken? Dacht je dat haken voor jou niet is weggelegd? Zin in een feestje met andere enthousiastelingen? Kom dan naar deze workshop. We weten zeker dat je hooked on haken wordt!

wo 07 jun

za 10 jun

• CoderDojo Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Microlab, Strijp-S, Kastanjelaan 400

CoderDojo? Dat staat voor zélf programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, games maken en meer. Voor alle toekomstige programmeurs van 7-17 jaar!

za 10 jun

• Pink & Pienter Plein Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Elke 4 weken | Basisschool De Driesprong, Tafelbergplein 8

Het Pink & Pienter Plein is een nieuwe, creatieve speelplaats voor kinderen van 2 tot en met 7 jaar en hun ouders. Het Plein is neergestreken bij basisschool de Driesprong in Doornakkers. Hier kunnen kinderen samen met hun ouders elke woensdagmiddag op onderzoek uit gaan.

wo 14 jun