de Pink & Pienter bende activiteiten

Resultaat 1 - 10 (van 23)

• M.O.T.S spelen met schrift en taal Bekijk details

Van 11:30 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek Eindhoven, jeugdafdeling

Juliette Pépin studeerde aan de Designacademy Eindhoven, waar ze vorig jaar de Social Design Award won voor haar project M.O.T.S. Deze prijs is uitgereikt door de gemeenteraad aan een designstudent die een sociaal/maatschappelijk vraagstuk heeft opgelost. Nu komt Pépin zevenmaal naar de Bibliotheek Eindhoven om kinderen kennis te laten maken met haar project.

• Voorlezen en knutselen Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Elke week | De Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22

Woensdagmiddag voorleesmiddag 15:00 uur. Kinderen t/m 7 jaar kunnen luisteren naar een mooi voorleesverhaal. Daarna gaan ze tekenen, plakken, knippen en kleuren.

• Voorlezen en knutselen in 't Hazzo Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Elke week | De Bibliotheek ’t Hazzo, Trolliuslaan 7, 5582 GM Waalre

Elke woensdagmiddag met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen wordt er in 't Hazzo een voorlees- en knutselactiviteit georganiseerd. Deze activiteit is gratis toegankelijk.

• Storytelling in het Chinees Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | De Bibliotheek Eindhoven | Jeugdafdeling

Iris Bos Hung komt op de jeugdafdeling van de bibliotheek verhalen vertellen in het Chinees, voor kinderen tot 4 jaar.

do 23 nov

• M.O.T.S spelen met schrift en taal Bekijk details

Van 11:30 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek Eindhoven, jeugdafdeling

• Voorlezen en knutselen Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Elke week | De Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22

• Voorlezen en knutselen in 't Hazzo Bekijk details

• Hooked on haken Bekijk details

27 oktober 2017, 18:30 t/m 1 december 2017, 20:30 | de Bibliotheek Eindhoven

Altijd al leuke of gekke dingen willen maken? Dacht je dat haken voor jou niet is weggelegd? Zin in een feestje met andere enthousiastelingen? Kom dan naar deze workshop. We weten zeker dat je hooked on haker wordt!

27 okt t/m 01 dec

• Makersclub in het Microlab Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Microlab Strijp-S, Kastanjelaan 400

Kom lekker MAKEN in het Microlab Strijp S.

za 02 dec

• Workshop “Eindhovensche Zoete lampjes” maken. Bekijk details

Van 13:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Eindhoven

Tijdens deze creatieve en theatrale workshop ga je zelf aan de slag en ontdek je wat “zoete lampjes “zijn. Gebruik daarbij vooral je eigen fantasie! Wij helpen jullie daar natuurlijk graag bij.

zo 03 dec