Resultaat 1 - 10 (van 243)

• Borstvoedingscafé Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22

Tijdens het Borstvoedingscafé komen moeders samen met vrijwilligers met een achtergrond in borstvoedingsbegeleiding (lactatiekundigen en leden van borstvoedingorganisaties).

• Taalhuis Bekijk details

Van 11:00 tot 14:00 | Elke week | de Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22

In het Taalhuis helpen vrijwilligers mensen met taalvragen op weg. Ook zijn er computers om te oefenen en kunnen taalvrijwilligers er terecht voor geschikt lesmateriaal voor hun cursisten.

• Workshop: Striptekenen Bekijk details

Van 14:30 tot 16:30 | de Bibliotheek Eindhoven

Dagelijks worden ‘emoticons’ gebruikt. Hoe kunnen we deze gebruiken in een eigen beeldverhaaltje en welke (stripteken) effecten kunnen we hierbij toepassen?

• Pink & Pienter Plein Bekijk details

Van 14:30 tot 16:30 | Elke week | Basisschool De Driesprong, Tafelbergplein 8

Het Pink & Pienter Plein is een nieuwe, creatieve speelplaats voor kinderen van 2 tot en met 7 jaar en hun ouders. Het Plein is neergestreken bij basisschool de Driesprong in Doornakkers. Hier kunnen kinderen samen met hun ouders elke woensdagmiddag op onderzoek uit gaan.

• Voorlezen en knutselen Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Waalre, Koningin Julianalaan 19 Waalre

Elke woensdagmiddag met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen wordt er in Het Huis van Waalre een voorlees- en knutselactiviteit georganiseerd. Deze activiteit is gratis toegankelijk.

• Voorlezen en knutselen Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Elke week | De Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22

Woensdagmiddag voorleesmiddag 15:00 uur. Kinderen t/m 7 jaar kunnen luisteren naar een mooi voorleesverhaal. Daarna gaan ze tekenen, plakken, knippen en kleuren.

• Taalcafé Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22

De Nederlandse taal leren spreken door te doén, dat is het idee achter het Taalcafé. Vind je het soms nog moeilijk om een gesprek te voeren? Lijkt het je fijn om samen met anderen te oefenen?

• Klik & Tik Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | De Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22 | Theater

Basiscursus internet, voor mensen die niet of nauwelijks met een computer hebben gewerkt. De cursus is vanuit huis te doen, maar voor begeleiding kun je in de bibliotheek terecht.

• Workshop Heppie!? Kinderen & emoties: Bedroefd Bekijk details

Van 10:30 tot 13:00 | de Bibliotheek Eindhoven

Emoties, waarom hebben we ze eigenlijk? Welke emoties zijn er en waarom zijn ze zo belangrijk? In deze workshop wordt nader ingegaan op de basisemotie Bedroefd.

• Eindhoven Doet Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek Eindhoven

Wil jij meer weten over vrijwilligerswerk? De ambassadeurs van Eindhoven Doet geven je informatie en advies over de mogelijkheden.