Resultaat 1 - 10 (van 131)

• Jureka, gratis juridisch adviesspreekuur Bekijk details

logo jureka Van 10:00 tot 13:00 | Elke week | de Bibliotheek Eindhoven | Theater

Gratis juridisch advies! Juristen van Stichting Jureka stellen hun juridische expertise gratis beschikbaar aan de bezoekers van de bibliotheek. In samenwerking met de afdeling Kennisklik van Tilburg University wordt juridisch advies toegankelijk gemaakt in 7 verschillende talen. Zeker in tijden van onzekerheid kan kennis van het recht in het algemeen en in uw specifieke situatie in het bijzonder, u steun in de rug bieden.

• Makersclub (also in English) Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Elke week | Warehouse of Innovation, Rechtestraat 8

Kom lekker MAKEN bij de Makersclub. Wil jij leren zagen, 3d printen, solderen en werken met elektronica? Je eigen lamp, een telefoonstandaard of een toffe raamhanger maken? Altijd al een drone willen maken maar heb je de apparatuur niet? Of wil je een website maken maar weet je niet waar je moet beginnen?

• Digitaal café Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | Elke week | De Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22, gebouw de Witte Dame

Digitaal café, voor al je vragen over pc’s en internet, tablets, e-readers en e-books.

Van 13:45 tot 16:30 | de Bibliotheek Eindhoven, theater

Moeite met concentreren tijdens het studeren; snel afgeleid? Is je mobiel interessanter dan je studieboek? Dan is StudyShare voor jou een oplossing. StudyShare is de ultieme manier om je hoofd bij het studeren te houden. Afleiding krijgt geen kans. Je studeert met anderen in een lokaal in de bibliotheek de Witte Dame. Voorin zit de Studybob van de bibliotheek, die toezicht houdt.

ma 25 jun

Van 10:15 tot 13:00 | de Bibliotheek Eindhoven, theater

• Digitaal café Bekijk details

Van 13:45 tot 16:30 | de Bibliotheek Eindhoven, theater

• Borstvoedingscafé Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22

Tijdens het Borstvoedingscafé komen moeders samen met vrijwilligers met een achtergrond in borstvoedingsbegeleiding (lactatiekundigen en leden van borstvoedingorganisaties).

• Spelen met taal Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Eindhoven, de Witte Dame

Kom spelen en de taal leren door te onderzoeken, ontdekken en experimenteren. Voor kinderen van 2 tot 4 jaar en hun ouders.

• Taalhuis Bekijk details

Van 10:30 tot 12:30 | Elke week | de Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22

In het Taalhuis helpen vrijwilligers mensen met taalvragen op weg. Ook zijn er computers om te oefenen en kunnen taalvrijwilligers er terecht voor geschikt lesmateriaal voor hun cursisten.