Resultaat 1 - 10 (van 413)

• Filosofiemiddag over vervreemding en verbondenheid Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Eindhoven

Deze middag biedt Leo van Gerwen alle ruimte voor een gezamenlijk filosofisch gesprek over: Vervreemding en Verbondenheid

zo 25 feb

• Shake your Chakra's! Pop Up Yoga in de bieb! Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | De Bibliotheek Eindhoven | Verzamelen op Clausplein 10 (GGD gebouw) om 09.15

Elke maandagmorgen kan je yoga doen in de bieb! De bekende Eindhovense DJ en Yogi Lady Aïda (Aïda Spaninks) komt met Pop Up Yoga Eindhoven naar de Witte Dame!

• Inspiratie-ochtend: Lezen! Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Eindhoven

Tijdens de inspiratie-ochtend presenteert onze collectiebeheerder de nieuwste boeken en trends in het boekenvak. Vervolgens neemt leesambassadeur Lidewijde Paris je mee in het plezier van lezen; hoe lees je, wat haal je uit verhalen?

• Klik & Tik Bekijk details

Van 13:00 tot 14:30 | Elke week | De Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22 | Theater

Basiscursus internet, voor mensen die niet of nauwelijks met een computer hebben gewerkt. De cursus is vanuit huis te doen, maar voor begeleiding kun je in de bibliotheek terecht.

• Digitaal café Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | Elke week | De Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22, gebouw de Witte Dame

Digitaal café, voor al je vragen over pc’s en internet, tablets, e-readers en e-books.

di 27 feb

• Digitaal café Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Elke week | Bibliotheek Waalre, Koningin Julianalaan 19 Waalre

Digitaal café in het Huis van Waalre, voor al je vragen over pc’s en internet, tablets, e-readers en e-books.

di 27 feb

• Borstvoedingscafé Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22

Tijdens het Borstvoedingscafé komen moeders samen met vrijwilligers met een achtergrond in borstvoedingsbegeleiding (lactatiekundigen en leden van borstvoedingorganisaties).

• Taalhuis Bekijk details

Van 11:00 tot 14:00 | Elke week | de Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22

In het Taalhuis helpen vrijwilligers mensen met taalvragen op weg. Ook zijn er computers om te oefenen en kunnen taalvrijwilligers er terecht voor geschikt lesmateriaal voor hun cursisten.

• Pink & Pienter Plein Bekijk details

Van 14:30 tot 16:30 | Elke week | Basisschool De Driesprong, Tafelbergplein 8

Het Pink & Pienter Plein is een nieuwe, creatieve speelplaats voor kinderen van 2 tot en met 7 jaar en hun ouders. Het Plein is neergestreken bij basisschool de Driesprong in Doornakkers. Hier kunnen kinderen samen met hun ouders elke woensdagmiddag op onderzoek uit gaan.

• Voorlezen en knutselen Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Waalre, Koningin Julianalaan 19 Waalre

Elke woensdagmiddag met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen wordt er in Het Huis van Waalre een voorlees- en knutselactiviteit georganiseerd. Deze activiteit is gratis toegankelijk.