Lezing: Natuurgeneeskunde bij kinderen

13 maart 2018, van 14:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Eindhoven

Kosten: 2,50 bibliotheekleden / 3,- niet-leden

Heeft ziekzijn een functie? Wat is vitaal reageren van het lichaam? En welke alternatieven zijn er als het gaat om verlichting of ondersteuning van klachten of ziekten?

In de huidige maatschappij zijn we snel geneigd om te grijpen naar middelen als paracetamol of aspirine ect. Hiermee worden symptomen weggedrukt, maar is dan de ziekte die er aan ten grondslag ligt ook weg?

Dit zijn onderwerpen die zeker zowel bij volwassenen als bij kinderen vraagstukken zijn, maar in deze lezing wil ik vooral ingaan op de mogelijkheden die we laten liggen met het gebruik van symptoom bestrijdende middelen. En daarbij al simpele handvatten geven met alternatieven.

Door natuurgeneeskundig therapeut Leonie Scheutjens.