Schrijfworkshop De kracht van het persoonlijke verhaal

13 februari 2018, van 10:00 tot 17:00 | de Bibliotheek Eindhoven

Kosten: € 249,- ex BTW en incl koffie, thee en lunch. Bibliotheekleden: 20% korting.

In deze schrijfworkshop van een dag ga je aan de slag met je persoonlijke verhaal. Via oefeningen, heel veel schrijfopdrachten en een dosis eerlijkheid naar jezelf, heb je aan het einde van de dag een nieuw en echt verhaal gemaakt. Je kunt dat bijvoorbeeld gebruiken in je boek, blogs, presentaties.

Abdelkader Benali, Adelheid Roosen, documentairemaakster Jessica Villerius, Isa Hoes, Joseph Oebelkas, het zijn schrijvers die persoonlijke gebeurtenissen als ingang kiezen voor hun verhaal. De TEDTalk van Brene Brown over de kracht van kwetsbaarheid is miljarden keren bekeken en gedeeld en vandaag de dag is het veel normaler geworden dat je op je werk, trainingen en bijeenkomsten ook laat zien wat er echt met je aan de hand is (geweest). Je mag weer mens zijn, in plaats van super hero!

Toen ik enkele jaren geleden stopte met het maken van commerciële films had ik behoefte aan echte verhalen. Verhalen met rafelranden, over mooie en minder mooie gebeurtenissen. En telkens merkte ik dat het delen van wat er echt speelde, zoveel ruimte en opluchting gaf bij de mensen met wie ik werkte, en ook bij mijzelf. Op het moment dat er openheid is over een situatie, en als je eerlijk bent over wat er echt bij je speelt, dan geef je een completer en veel echter beeld van jezelf aan anderen. En dat is wat we willen. We willen communiceren met mensen die authentiek en zichzelf zijn.

-Het schrijven van persoonlijke verhalen geeft inzicht in je situatie.
-Het geeft je kracht en richting omdat je vertelt waar je vandaan komt en waar je nu bent.
-Met jouw persoonlijke verhaal help je anderen die in soortgelijke situaties zitten.

Prijs: € 249,- exclusief 21% BTW en inclusief koffie, thee, water en een heerlijke lunch. Leden van Bibliotheek Eindhoven krijgen 20% korting op de entreeprijs.

Linde ten Broek is schrijver en verteller en helpt met het schrijven en vertellen van je persoonlijke verhaal. Eind 2017 werd ze genomineerd als Stadsdichter van Eindhoven en mag zich nu een van de beste dichters van de stad noemen.
www.lindetenbroek.nl.

Aanmelden via:
info@lindetenbroek.nl of telefonisch 0653321131.