Workshop e-books lenen

17 mei 2018, van 13:30 tot 15:00 | De Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22

Kosten: Gratis, wel graag aanmelden.

e-books

Informatie over het lenen van e-books in de bibliotheek.

Thuis of op vakantie lekker lezen op je e-reader of tablet. Met je bibliotheekpas heb je altijd en eenvoudig toegang tot een rijke en gevarieerde collectie e-books. Met topthrillers van Scandinavische auteurs, bestsellerromans, kinder- en jeugdboeken en nog veel meer!

Het kan best een stap zijn om te beginnen met digitaal lezen. Wij helpen je graag op weg met een workshop! Uitleg en demonstratie van:
• E-books in het algemeen
• Collectie en catalogus bibliotheek.nl
• Aanmaken web account
• Verschil tussen lezen op smartphone/tablet, desktop/laptop, en e-reader
• Demonstratie van het downloaden op tablet of e-reader
• Tips & trucs

De workshop is interactief. Dit betekent dat er niet alleen uitleg gegeven wordt, maar dat de deelnemers ook meteen zelf aan de slag gaan. Daarom is het meebrengen van eigen apparatuur wenselijk. Neem ook je bibliotheekpas mee!

De workshop is geschikt voor zowel bestaande als nieuwe gebruikers, enige basiskennis van- en ervaring met computers/het Internet is echter wel gewenst.