Workshop Online privacy & veiligheid

12 april 2018, van 13:30 tot 15:30 | De Bibliotheek Eindhoven | Theater

Kosten: leden €10,- / niet-leden €12,00 (incl. 1 consumptie*) | Aanmelden via website eventbrite

Internet en veiligheid

GEANNULEERD

De cursus begint met een korte introductie over Internet veiligheid m.b.t. privacy, phishing, virussen en spyware. Daarna volgt uitleg over:
• Paswoorden en accounts (wat is een goed paswoord, paswoord managers, 2-stap verificatie, veiligheidsvragen, back-up email)
• Computer beveiligen tegen internet bedreigingen (virus scanners)
• Veilig browsen en online winkelen (https, proxy, waarborg)
• Veilig internetten in publieke setting

De workshop is interactief, dit betekent dat er niet alleen uitleg gegeven wordt, maar dat de deelnemers ook meteen zelf aan de slag gaan. Daarom is het meebrengen van eigen apparatuur (laptop of tablet) wenselijk.

De workshop is geschikt voor zowel bestaande als nieuwe gebruikers, enige basiskennis van- en ervaring met computers/het Internet is echter wel gewenst.

De prijs is inclusief 1 consumptie. Neem het ticket geprint mee om gebruik te kunnen maken van de consumptie.
Ben je lid van de Bibliotheek Eindhoven? Dan betaal je een gereduceerd tarief ( maak je keuze onder de knop 'tickets'). Ter controle kan naar je bibliotheekpas gevraagd worden.

Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Je hebt al voor €18,- per jaar een abonnement. Daarmee heb je direct voordeel én steun je de bibliotheek. Lid worden kan eenvoudig online.