Resultaat 1 - 10 (van 335)

• Shake your Chakra's! Pop Up Yoga in de bieb! Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | De Bibliotheek Eindhoven | Verzamelen op Clausplein 10 (GGD gebouw) om 09.15

Elke maandagmorgen kan je yoga doen in de bieb! De bekende Eindhovense DJ en Yogi Lady Aïda (Aïda Spaninks) komt met Pop Up Yoga Eindhoven naar de Witte Dame!

ma 25 sep

• Workshop: Durf jij te Kiezen? Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Eindhoven

UITVERKOCHT

ma 25 sep

• Digitaal café Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | Elke week | De Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22, gebouw de Witte Dame

Digitaal café, voor al je vragen over pc’s en internet, tablets, e-readers en e-books.

• Digisterker cursus Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | De Bibliotheek Eindhoven

Samen met 55 Plus Educatief organiseert de Bibliotheek Eindhoven speciaal voor alle Eindhovenaren die digitaal sterker willen worden een cursus.

• Digitaal café Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Elke week | 't Hazzo, Trolliusweg 7 Waalre

Digitaal café in het Hazzo in Waalre, voor al je vragen over pc’s en internet, tablets, e-readers en e-books.

• Pink & Pienter Plein Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | Basisschool De Driesprong, Tafelbergplein 8

Het Pink & Pienter Plein is een nieuwe, creatieve speelplaats voor kinderen van 2 tot en met 7 jaar en hun ouders. Het Plein is neergestreken bij basisschool de Driesprong in Doornakkers. Hier kunnen kinderen samen met hun ouders elke dinsdag- en woensdagmiddag op onderzoek uit gaan.

• Lezing: Het puberbrein - een handleiding Bekijk details

Van 19:30 tot 22:00 | de Bibliotheek Eindhoven

UITVERKOCHT

• Borstvoedingscafé Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Eindhoven

Tijdens het Borstvoedingscafé komen moeders samen met vrijwilligers met een achtergrond in borstvoedingsbegeleiding (lactatiekundigen en leden van borstvoedingorganisaties).

• Taalcafé Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Eindhoven

De Nederlandse taal leren spreken door te doén, dat is het idee achter het Taalcafé. Vind je het soms nog moeilijk om een gesprek te voeren? Lijkt het je fijn om samen met anderen te oefenen?

• Pink & Pienter Plein Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | Basisschool De Driesprong, Tafelbergplein 8