Resultaat 1 - 10 (van 277)

• Workshop Maak je eigen knijpkat Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | de bibliotheek Eindhoven

In deze workshop gaan we zelf een knijpkat maken. Je leert iets over de techniek erachter en neemt je eigen ontwerp mee naar huis.

• Expositie Internet of Women Things Bekijk details

21 oktober 2017 t/m 29 oktober 2017 | de Bibliotheek Eindhoven

Tijdens de Dutch Design Week (DDW) staat de bibliotheek in het teken van ‘Design your life’; Design dat een bijdrage kan leveren aan een meer zinvol en betekenisvol leven.

21 okt t/m 29 okt

• Jureka, gratis juridisch adviesspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 13:00 | Elke week | de Bibliotheek Eindhoven | Theater

Gratis juridisch advies! Juristen van Stichting Jureka stellen hun juridische expertise gratis beschikbaar aan de bezoekers van de bibliotheek. In samenwerking met de afdeling Kennisklik van Tilburg University wordt juridisch advies toegankelijk gemaakt in 7 verschillende talen. Zeker in tijden van onzekerheid kan kennis van het recht in het algemeen en in uw specifieke situatie in het bijzonder, u steun in de rug bieden.

• Makersclub in het Microlab Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Microlab Strijp-S, Kastanjelaan 400

Kom lekker MAKEN in het Microlab Strijp S.

• Digitaal café Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | Elke week | De Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22, gebouw de Witte Dame

Digitaal café, voor al je vragen over pc’s en internet, tablets, e-readers en e-books.

• DDW voor kids: batterijtester maken Bekijk details

Van 13:30 tot 17:00 | de Bibliotheek Eindhoven

Tijdens de Dutch Design Week kunnen kinderen in de bieb zelf aan de slag met design en techniek. Zondag 22 oktober maken we een batterijtester van stukjes kerstverlichting. Met deze tester kan je controleren of batterijen het nog doen. Design moet niet alleen goed werken, maar moet er ook goed uitzien. Daarom gaan we de batterijtester versieren met leuke poppetjes of beestjes!

zo 22 okt

• Lezing: De stedelijke bebouwing van Eindhoven en de oude dorpen na 1900 Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Eindhoven

Op een begrijpelijke (maar zeker niet gortdroge) wijze vertellen Jos en Bauke Hüsken tijdens de lezing over de Eindhovense straatbeelden uit de voorbije 100 jaar. Met uiteraard een groot aantal afbeeldingen uit elk deel van de stad.

zo 22 okt

• Shake your Chakra's! Pop Up Yoga in de bieb! Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | De Bibliotheek Eindhoven | Verzamelen op Clausplein 10 (GGD gebouw) om 09.15

Elke maandagmorgen kan je yoga doen in de bieb! De bekende Eindhovense DJ en Yogi Lady Aïda (Aïda Spaninks) komt met Pop Up Yoga Eindhoven naar de Witte Dame!

ma 23 okt

• Digisterker cursus Bekijk details

Van 11:45 tot 13:45 | 55 Plus Educatief

Samen met 55 Plus Educatief organiseert de Bibliotheek Eindhoven speciaal voor alle Eindhovenaren die digitaal sterker willen worden een cursus.

ma 23 okt

• Digitaal café Bekijk details