Resultaat 1 - 10 (van 230)

• Digitaal café Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | Elke week | De Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22, gebouw de Witte Dame

Digitaal café, voor al je vragen over pc’s en internet, tablets, e-readers en e-books.

• Digisterker cursus Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | 55 Plus Educatief

Samen met 55 Plus Educatief organiseert de Bibliotheek Eindhoven speciaal voor alle Eindhovenaren die digitaal sterker willen worden een cursus.

• Digitaal café Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Elke week | 't Hazzo, Trolliusweg 7 Waalre

Digitaal café in het Hazzo in Waalre, voor al je vragen over pc’s en internet, tablets, e-readers en e-books.

• Pink & Pienter Plein Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | Basisschool De Driesprong, Tafelbergplein 8

Het Pink & Pienter Plein is een nieuwe, creatieve speelplaats voor kinderen van 2 tot en met 7 jaar en hun ouders. Het Plein is neergestreken bij basisschool de Driesprong in Doornakkers. Hier kunnen kinderen samen met hun ouders elke woensdagmiddag op onderzoek uit gaan.

• Taalcafé Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Eindhoven

De Nederlandse taal leren spreken door te doén, dat is het idee achter het Taalcafé. Vind je het soms nog moeilijk om een gesprek te voeren? Lijkt het je fijn om samen met anderen te oefenen?

wo 26 jul

• Pink & Pienter Plein Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | Basisschool De Driesprong, Tafelbergplein 8

wo 26 jul

• Klik & Tik Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | De Bibliotheek Eindhoven | Theater

Basiscursus internet, voor mensen die niet of nauwelijks met een computer hebben gewerkt. De cursus is vanuit huis te doen, maar voor begeleiding kun je in de bibliotheek terecht.

• Techniekbieb in het Microlab Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Elke week | Microlab Strijp-S, Kastanjelaan 400

Kom lekker MAKEN in het Microlab Eindhoven.

• Poëzievoordracht 'Dichter bij de zon' Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Eindhoven

Een zomerse voordrachtmiddag door de PoëzieClub Eindhoven in het Bibliotheekcafé. Thema: Dichter bij de zon.

• Vrijwilligerspunt Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek Eindhoven

Wil je meer weten over vrijwilligerswerk? Het Vrijwilligerspunt staat klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden. Ook geven zij informatie over gratis workshops en waarderingsacties.