Inloopspreekuur: voor vragen over schrijven en uitgeven

14 oktober 2017, van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Eindhoven

Kosten: Gratis

Tientallen mensen beleven veel plezier aan het schrijven van verhalen. Sommigen hebben een verhaal in hun hoofd en krijgen het niet op papier zoals ze dat graag zouden willen. Misschien ligt ergens in een lade een geweldig manuscript te wachten om uitgegeven te worden…

Op zaterdag 14 oktober 2017 van 14:00 tot 16:00 uur is er bij Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22 te Eindhoven een gratis inloopspreekuur voor (aanstaande) schrijvers. Aanmelden is niet nodig.
Uitgeverij Bullseye Publishing uit Weert geeft antwoord op al je vragen die te maken hebben met schrijven en uitgeven. Of je reeds ervaring hebt of startende bent, je bent van harte welkom!

Bullseye Publishing uit het Limburgse Weert is een toegankelijke en vernieuwende uitgever. Passie voor lezen en schrijven staat bij Bullseye Publishing hoog in het vaandel.
Door de persoonlijke benadering onderscheiden ze zich en weten ze nog meer mensen, op vele manieren, te inspireren en te motiveren.

Maakt je liever direct een persoonlijke afspraak?
Neem dan contact op via info@bullseyepublishing.nl of bel 0495-769055.