Jureka, gratis juridisch adviesspreekuur

22 juli 2017, van 10:00 tot 13:00 | Elke week | de Bibliotheek Eindhoven | Theater

Kosten: Gratis, vrije inloop

logo jureka

Gratis juridisch advies! Juristen van Stichting Jureka stellen hun juridische expertise gratis beschikbaar aan de bezoekers van de bibliotheek. In samenwerking met de afdeling Kennisklik van Tilburg University wordt juridisch advies toegankelijk gemaakt in 7 verschillende talen. Zeker in tijden van onzekerheid kan kennis van het recht in het algemeen en in uw specifieke situatie in het bijzonder, u steun in de rug bieden.

Informeren & adviseren voorkomt procederen
Ondernemers en particulieren kunnen iedere zaterdag van 10.30 tot 12.00 uur in de bibliotheek terecht voor deskundig advies. Gevorderde studenten van de Rechten Faculteit zullen, onder toezicht en begeleiding van advocaten en hoogleraren, u wegwijs maken in de jungle van regels en wetten.

De juristen kunnen uw lastige problemen het hoofd bieden. Zij adviseren doorgaans op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht, contract- & aansprakelijkheidsrecht, huurrecht, ondernemingsrecht en personen- & familierecht.
U kunt zonder afspraak uw vraag aan de aanwezige juristen voorleggen. Een gesprek duurt normaliter 20 minuten. Denkt u meer dan 20 minuten nodig te zullen hebben dan adviseren wij u een afspraak te maken om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Behandeling van uw vraag
Indien u een afspraak wenst te maken neemt u contact op met Jureka. Afhankelijk van uw vraag en de complexiteit daarvan is het zelfs mogelijk om documenten die met uw zaak verband houden vóór uw afspraak naar Jureka te sturen. De juristen zullen uw zaak juridisch analyseren, uw kansen beoordelen en een strategie voor uw zaak uiteenzetten.

Contactgegevens Jureka
Telefoon: 085-4019453