Lezing: De kracht van gedachten

23 mei 2017, van 13:30 tot 15:00 | de Bibliotheek Eindhoven

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Over hoe je jezelf zo vaak tegenhoudt om te doen wat je graag wilt. Of het nou gaat om een reis maken, van baan veranderen of tegen een geliefde zeggen wat je op je hart hebt, we durven dit vaak niet.

Er zitten allerlei mitsen en maren in ons hoofd die ons vooral vertellen wat we niet mogen of juist zouden moeten. Dan zakt de moed ons vaak al snel in de schoenen. Herkenbaar? In deze lezing, waarbij je zelf ook aan het ‘woord’ komt , vertel ik je over hoe je jezelf vrijer kunt maken om te doen wat je altijd al wilde, door je bewust te worden van de kracht van jouw gedachten.

Jouw gedachten worden namelijk gevormd door de filters waarmee je naar de wereld kijkt. Samen met de gevoelens die deze gedachten met zich meebrengen bepaal jij wat je doet of niet doet. Wanneer je je bewust wordt van deze filters kun je er ook andere voor in de plaats zetten. Heb je wel eens door een ‘roze’ bril gekeken? Hoe mooi was dat!

Vaak zeggen we dan dat het je overkomt en je er niet bewust voor kiest. Als het over verliefd zijn gaat is dat ook vaak waar maar als je nu weet dat je ook bewust je gedachten kunt kiezen dan kun je ook een andere wereld voor jezelf creëren met andere kansen en mogelijkheden. Het mooie hieraan is dat je hiervoor niemand anders nodig hebt dan jezelf!

Je kunt dus jezelf het Groene Licht geven om te gaan doen wat je altijd al wilt.


Door: Brigitte van Beek van Moed Training.