M.O.T.S spelen met schrift en taal

22 november 2017, van 11:30 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek Eindhoven, jeugdafdeling

Kosten: Gratis

Juliette Pépin studeerde aan de Designacademy Eindhoven, waar ze vorig jaar de Social Design Award won voor haar project M.O.T.S. Deze prijs is uitgereikt door de gemeenteraad aan een designstudent die een sociaal/maatschappelijk vraagstuk heeft opgelost. Nu komt Pépin zevenmaal naar de Bibliotheek Eindhoven om kinderen kennis te laten maken met haar project.

Met M.O.T.S wil Pépin kinderen spelenderwijs kennis laten maken met andere talen en alfabetten. Zo wil ze laten zien dat taal geen barriere tussen mensen hoeft te vormen. Op verschillende, speelse manieren brengt ze kinderen in aanraking met bijvoorbeeld Afrikaanse, Aziatische of Arabische alfabetten en ook het oud-Grieks en Hebreeuws.

Op woensdag 18 en 25 oktober, 1, 8, 15, 22 en 29 november zit Pépin in het theater van de bibliotheek klaar met haar materialen. Kom tussen 11.30 uur en 14.30 uur langs om ze samen met haar uit te proberen! Je hoeft je niet vooraf aan te melden. Is het vol? Neem dan eerst een kijkje op de jeugdafdeling en schuif iets later bij Pépin aan.

De materialen zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.