Opvoedcafé - Mindful ouderschap

15 november 2017, van 10:30 tot 12:00 | de Bibliotheek Eindhoven

Kosten: Gratis

Geannuleerd

Het Opvoedcafé is de plek om informeel samen te zijn en professioneel advies te krijgen. Ben je opvoeder en maak je je wel eens zorgen over (de ontwikkeling van) je kind? Heb je vragen over de opvoeding? Zou je willen weten hoe andere ouders het aanpakken? Of zoek je gewoon een fijne plek om bewust met het ouderschap bezig te zijn?

De Bibliotheek Eindhoven organiseert het Opvoedcafé samen met kindercoach en opvoedkundige Tamara van Wijgerden van Studio KIND. Van Wijgerden behandelt elk café een ander thema. Daarnaast is het Opvoedcafé ook een plek waar opvoeders elkaar laagdrempelig kunnen ontmoeten om onderling tips en ervaringen uit te wisselen.

Zo biedt de Bibliotheek Eindhoven ruimte om de opvoeding van je kind bespreekbaar te maken. Voor gerichte vragen of om eens te horen hoe andere ouders het aanpakken. Want: je staat er als opvoeder niet alleen voor.