Peutervoorstelling: AaiPet

5 november 2017 | de Bibliotheek Eindhoven

Kosten: €5,-

AaiPet is een voorstelling van jeugdtheatergezelschap BonteHond. BonteHond maakt fysiek, beeldend en anarchistisch theater voor alle leeftijden in sjieke schouwburgen, sjofele voetbalkantines, op artistieke festivals en gezellige braderieën van Nederland tot China.

Een driedimensionale show met aaibare apparaten.

In AaiPet beginnen twee goochelaars vrolijk met hun act. Ze vouwen hondjes van ballonnen en toveren bananen uit iPads. Precies zoals het hoort.
Maar de truc komt in opstand. De iPad ontpopt zich tot een brutale grapjas die de show danig in de war stuurt. Uiteindelijk weet niemand meer wat voor of achter is en wie nu eigenlijk wie bestuurt.

Kijk eens om je heen. Waarschijnlijk zit iedereen naar een schermpje te turen, en dat vinden we allang niet gek meer. Maar als je alsmaar door een computer wordt beziggehouden, hoe zelfstandig groei je dan op? Hoe blijf je slim als je zelf niet meer hoeft na te denken? Maakt de iPad de wereld kleiner of juist groter?

AaiPet is een hilarische peutervoorstelling, zonder praatjes, met veel muziek, magie en beweging.

Let op: kinderen moeten onder begeleiding van een ouder zijn. Ouder / verzorger moet ook in het bezit van een ticket zijn.

De voorstelling speelt van 13.30 tot 14.15 uur en van 15.45 tot 16.30 uur.