Walk&Talk

14 augustus 2017, van 10:00 tot 12:00 | De Bibliotheek Eindhoven

Kosten: Gratis

Walk&Talk

Wanneer je op zoek bent naar (ander) werk, dan kun je daar soms wel wat hulp bij gebruiken. De Walk&Talk is een netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden en vindt elke maand plaats in de Bibliotheek Eindhoven.

Thema van de maand: LAAT JE HOREN

In verband met de zomervakantie hebben we geen gastspreker gevraagd, maar is alle ruimte voor jullie, de bezoekers van de Walk&Talk.

Zoek je iemand die je kan helpen bij het maken van je CV, je motivatiebrief, het aanscherpen van je LinkedIn-profiel etc.?

Wil je je (succes-)verhaal delen in een (kleine) groep? Heb je ideeën over de invulling van een Walk&Talk?

Kom dan 14 augustus en doe mee.

Vragen over de Walk&Talk? Of zou jij een deskundige presentatie willen geven? Neem dan contact op met Ria Kooistra en André van Moorsel via walkentalk@bibliotheekeindhoven.nl