WEET IK VEEL!

24 augustus 2017, van 09:30 tot 16:00 | Verschillende locaties op Strijp-S

Kosten: € 12,50 inclusief lunch en drinken

UITVERKOCHT

In de week van 21 tot en met 25 augustus ontdek je van alles op het gebied van techniek, ontwerpen, maken, media, cultuur, onderzoeken en bewegen op verschillende toffe plekken op Strijp-S. Begeleid door professionals die jou helpen nieuwe dingen te ontdekken. Je doet 2 workshops per dag en tussendoor lunchen we gezamenlijk.

Wil jij ook een supercoole laatste vakantieweek? Meld je dan snel aan voor WEET IK VEEL!

Van maandag tot en met vrijdag van 9.30 - 16.00 uur. Je meld je per dag aan. Entree per dag is € 12,50 inclusief lunch en drinken.
Voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

Wat is het programma? WEET IK VEEL!
Hoe maak ik een film - bouwen met bamboe - leren programmeren - samen tekenen aan de (ruimtelijke) stad - de waterbende - stickers maken - 'koken' met plastic - de reis van een apparaat - en meer.

Meer info: www.weetikveelfestival.nl

WEET IK VEEL! wordt georganiseerd door: de Bibliotheek Eindhoven, Natlab door Plaza Futura en Architectuurlessen.