Workshop: Maak je eigen verhaal

17 oktober 2017, van 10:30 tot 12:30 | de Bibliotheek Eindhoven

Kosten: €3,50

“Er ging een gerucht door het bos dat de kikker de maan had opgegeten.” Zie je het voor je? Hoe de kikker de maan opat? In de kinderworkshop gaan we aan de slag met de korte dierenverhalen van Toon Tellegen. Hoe we dat gaan doen? Op verschillende manieren; tekenen, uitspelen, knutselen. En samen maken we er dan weer nieuwe verhaaltjes van.

De workshop duurt in totaal twee uur. We werken samen in kleine groepjes aan een korte presentatie.

Voor kinderen van 6 – 9 jaar

Vanaf 12.10 uur gaan we de presentatie tonen. Ouders, opa's, oma's en ander publiek zijn dan van harte welkom!

De workshop wordt gegeven door Nina Kramer, sectieleider Immersive Storytelling voor de opleiding Communicatie en Multimedia Design van Avans Hogeschool. In 2002 stond zij aan de wieg van de Kinderkunstclub van het van Abbemuseum, waar zij tot 2005 regelmatig workshops aan jonge kinderen gaf. Daarnaast bracht ze onlangs in eigen beheer haar roman ‘Purplewood Hill’ uit en heeft zij een blog met korte verhalen.