Workshop Schrijven voor Theater

20 mei 2017, van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Eindhoven

Kosten: €10,- / €7,50 in combinatie met voorstelling

In deze korte workshop werk je met theatermakers Iona Daniel en Rineke Roosenboom van het muziektheatergezelschap Orkater, aan een theatermonoloog - een tekst die door één persoon gezegd wordt – zoals die ook in het toneelstuk Rumspringa zit. Je werkt in deze workshop toe naar je eigen geschreven monoloog voor een personage uit de voorstelling.

De voorstelling Rumspringa is een ‘mockumentary’: een verzonnen waargebeurd verhaal, verteld alsof het echt gebeurd is. De schrijvers van de voorstelling leggen uit hoe ze deze vorm 'mockumentary' inzetten in hun werk, delen geheimen over het stuk, en laten zien hoe zij hun personages vormgeven. Zie het resultaat gelijk die avond in de voorstelling in Pand P!

De workshop kost €7,50 wanneer je het combineert met de voorstelling. Los kost de workshop €10,-.
Een samenwerking van het Parktheater, Pand P en de Bibliotheek Eindhoven.