de Pink & Pienter bende activiteiten

Resultaat 1 - 10 (van 116)

• Pink & Pienter Plein Bekijk details

Van 14:30 tot 16:30 | Elke week | Basisschool De Driesprong, Tafelbergplein 8

Het Pink & Pienter Plein is een nieuwe, creatieve speelplaats voor kinderen van 2 tot en met 7 jaar en hun ouders. Het Plein is neergestreken bij basisschool de Driesprong in Doornakkers. Hier kunnen kinderen samen met hun ouders elke woensdagmiddag op onderzoek uit gaan.

• Voorlezen en knutselen Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Waalre, Koningin Julianalaan 19 Waalre

Elke woensdagmiddag met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen wordt er in Het Huis van Waalre een voorlees- en knutselactiviteit georganiseerd. Deze activiteit is gratis toegankelijk.

Van 15:00 tot 16:00 | Elke week | De Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22

Woensdagmiddag voorleesmiddag 15:00 uur. Kinderen t/m 7 jaar kunnen luisteren naar een mooi voorleesverhaal. Daarna gaan ze tekenen, plakken, knippen en kleuren.

• Workshop Heppie!? Kinderen & emoties: Boos Bekijk details

Van 10:30 tot 13:00 | de Bibliotheek Eindhoven

Emoties, waarom hebben we ze eigenlijk? Welke emoties zijn er en waarom zijn ze zo belangrijk? In deze workshop wordt nader ingegaan op de basisemotie Boos.

do 01 mrt

• Makersclub in het Microlab Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Microlab Strijp-S, Kastanjelaan 400

Kom lekker MAKEN in het Microlab Eindhoven. Wil jij leren zagen, 3d printen, solderen en werken met elektronica? Je eigen lamp, een telefoonstandaard of een toffe raamhanger maken? Altijd al een drone willen maken maar heb je de apparatuur niet? Of wil je een website maken maar weet je niet waar je moet beginnen?

za 03 mrt

• Gamen met je Nintendo DS in de bieb! Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00 | de Bibliotheek Eindhoven

Check this out! Heb jij zin in een middagje lekker gamen met je DS? Ben jij die super goede Pokémon fokker en wil je graag ruilen? Ben je gewoon super goed in gevechten of wil je kijken wat anderen kunnen? Kom dan naar de Nintendo DS middag bij de bibliotheek!

zo 04 mrt

• Workshop: Dier van papier Bekijk details

Van 14:30 tot 16:30 | Microlab, Kastanjelaan 400

De kinderen vormen van krantenproppen en crèpe tape een dier. Hierna beplakken ze het dier met kleine stukjes stof. Dit doen ze met behangplaksel, lekker kliederen dus!

• Pink & Pienter Plein Bekijk details

Van 14:30 tot 16:30 | Elke week | Basisschool De Driesprong, Tafelbergplein 8