de Pink & Pienter bende activiteiten

Resultaat 1 - 10 (van 43)

• Makersclub (also in English) Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Elke week | Warehouse of Innovation, Rechtestraat 8

Kom lekker MAKEN bij de Makersclub. Wil jij leren zagen, 3d printen, solderen en werken met elektronica? Je eigen lamp, een telefoonstandaard of een toffe raamhanger maken? Altijd al een drone willen maken maar heb je de apparatuur niet? Of wil je een website maken maar weet je niet waar je moet beginnen?

za 23 jun

Van 10:30 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Eindhoven, de Witte Dame

Kom spelen en de taal leren door te onderzoeken, ontdekken en experimenteren. Voor kinderen van 2 tot 4 jaar en hun ouders.

• GroenKids: Pizza uit eigen bodem Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Wasven, Celebeslaan 30, Eindhoven

Zelf je eigen pizza maken met hele verse ingredi├źnten? Dat gaan we doen bij het Wasven!

• Ontwerp de bieb van de toekomst Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Warehouse of Innovation, Rechtestraat 8

Ben je tussen de 7-12 jaar oud en wil jij meedenken over de toekomst van de bibliotheek? Doe dan woensdag 27 juni van 2 uur tot 4 uur mee aan de ontwerpworkshop: de bibliotheek van de toekomst.

• Voorlezen en knutselen Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Waalre, Koningin Julianalaan 19 Waalre

Elke woensdagmiddag met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen wordt er in Het Huis van Waalre een voorlees- en knutselactiviteit georganiseerd. Deze activiteit is gratis toegankelijk.

• Storytelling in het Chinees Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | De Bibliotheek Eindhoven | Jeugdafdeling

Iris Bos Hung komt op de jeugdafdeling van de bibliotheek verhalen vertellen in het Chinees, voor kinderen tot 4 jaar.

vr 29 jun

Van 15:30 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Eindhoven | Emmasingel 22

Kom spelen en de taal leren door te onderzoeken, ontdekken en experimenteren. Voor kinderen van 4 tot 8 jaar en hun ouders.

vr 29 jun

• Makersclub (also in English) Bekijk details