Resultaat 1 - 10 (van 405)

• Digitaal café Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Elke week | Bibliotheek Waalre, Koningin Julianalaan 19 Waalre

Digitaal café in het Huis van Waalre, voor al je vragen over pc’s en internet, tablets, e-readers en e-books.

• Interview: Derk Bolt Ontvoerd Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | de Bibliotheek Eindhoven

GEANNULEERD DOOR OMSTANDIGHEDEN

• Digitaal café Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | Elke week | De Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22, gebouw de Witte Dame

Digitaal café, voor al je vragen over pc’s en internet, tablets, e-readers en e-books.

• Borstvoedingscafé Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22

Tijdens het Borstvoedingscafé komen moeders samen met vrijwilligers met een achtergrond in borstvoedingsbegeleiding (lactatiekundigen en leden van borstvoedingorganisaties).

• Introductieworkshop Heppie!? Kinderen & emoties Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | de Bibliotheek Eindhoven

Wil jij meer (basis)informatie ontvangen over kinderen en emoties? In deze introductieworkshop laat ik je kennismaken met wat kinderen te leren hebben en hoe jij hier je bijdrage aan kunt leveren, thuis of op je werk.

• Voorlezen en knutselen Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Waalre, Koningin Julianalaan 19 Waalre

Elke woensdagmiddag met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen wordt er in Het Huis van Waalre een voorlees- en knutselactiviteit georganiseerd. Deze activiteit is gratis toegankelijk.

• Voorlezen en knutselen Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Elke week | De Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22

Woensdagmiddag voorleesmiddag 15:00 uur. Kinderen t/m 7 jaar kunnen luisteren naar een mooi voorleesverhaal. Daarna gaan ze tekenen, plakken, knippen en kleuren.

• Taalcafé Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22

De Nederlandse taal leren spreken door te doén, dat is het idee achter het Taalcafé. Vind je het soms nog moeilijk om een gesprek te voeren? Lijkt het je fijn om samen met anderen te oefenen?

• Klik & Tik Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | De Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22 | Theater

Basiscursus internet, voor mensen die niet of nauwelijks met een computer hebben gewerkt. De cursus is vanuit huis te doen, maar voor begeleiding kun je in de bibliotheek terecht.

• Inloopspreekuur Studie- en scriptiebegeleiding Bekijk details

Van 10:15 tot 13:00 | Elke week | de Bibliotheek Eindhoven

Student Coaching: snelle antwoorden op studievragen Op de maandagen en donderdagen tijdens de StudyShare* weken van 8-26 januari kun je jouw studievragen stellen. Marianne van Vlimmeren van Red Tag Student Coaching en Bianca Kuijpers van Woord! beantwoorden jouw vragen over je scriptie, studieplanning, motivatie en taalgebruik.