Inloopspreekuur Studie- en scriptiebegeleiding

15 januari 2018, van 14:15 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Eindhoven

Kosten: Gratis

Student Coaching: snelle antwoorden op studievragen Op de maandagen en donderdagen tijdens de StudyShare* weken van 8-26 januari kun je jouw studievragen stellen. Marianne van Vlimmeren van Red Tag Student Coaching en Bianca Kuijpers van Woord! beantwoorden jouw vragen over je scriptie, studieplanning, motivatie en taalgebruik.

Zit je met je handen in het haar? Had je al lang dat project voor je propedeuse moeten inleveren? Mis je de studievaardigheden om dat ene vak te leren? Lukt het je maar niet om je scriptie succesvol af te ronden of kun je een extra lezer gebruiken die jouw Nederlandse taal corrigeert? Natuurlijk wil je niet steeds je docent lastigvallen met vragen. Maar je hebt ze wel. Wij helpen je graag succesvol te zijn. Red Tag Student Coaching is gericht op de begeleiding van studenten die zijn vastgelopen tijdens hun studie of scriptie. Bianca Kuijpers van Woord! doet regelmatig taalcontroles voor studenten.

Tijdens de gratis inloop in de bibliotheek helpen we je jouw motivatie tijdens de tentamenweken hoog te houden. We helpen je weer overzicht te krijgen over de berg werk die voor je ligt en meer structuur te geven aan je studieritme. Ook kunnen we sparren over je scriptie-onderwerp, de opbouw van je scriptie of je onderzoeksopzet. Je kunt vragen stellen over taalgebruik of een stukje tekst na laten lezen. In deze inloopuren tijdens de StudyShare-weken kan het allemaal. Met onze jarenlange ervaring als scriptiebegeleider en tekstschrijver, weten we je praktische, direct toepasbare tips te geven om snel weer verder te komen. Dus: Durf te vragen!

*StudyShare zijn studieblokken in de bibliotheek zonder afleiding tussen 8 en 26 januari, op maandag t/m woensdag van 14.15 - 17.00 uur en op donderdag en vrijdag van 10.15 - 13.00 uur.