Lezing: Energetisch lichaamswerk

13 januari 2018, van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Eindhoven

Kosten: 2,50 bibliotheekleden / 3,- niet-leden

Op weg naar jezelf - 5 sleutels voor meer energie en passie.

Raak je jezelf kwijt in alle drukte? Verdwijnt je passie in de sleur van alledag? Wil jij je levensenergie weer laten stromen?
Cijfer jezelf dan niet langer weg. Jij mag gezien worden! Wil je weten hoe je dat kunt bereiken?
Ga op ontdekkingsreis. In jezelf.

In mijn praktijk heb ik al veel mensen ondersteund op hun reis naar binnen. Ik besefte op een gegeven moment dat ongeacht de verschillende hulpvragen bijna al mijn cli├źnten kampen met universele vragen rondom bestaansrecht en zichtbaarheid. Oftewel: er mogen zijn en jezelf laten zien. Ik ontdekte terugkerende patronen in de ontwikkelstappen, waarbij elke ontwikkelstap gepaard gaat met specifieke leeruitdagingen. Daarvan heb ik vijf sleutels afgeleid: aandacht, balans, perspectief, inzicht en daadkracht.

In de lezing vertel ik hoe deze vijf sleutels de weg openen naar meer innerlijke rust en ruimte. Naar meer energie en een blij leven.
De lezing is ook een voorproefje op het boek over de vijf sleutels dat in het voorjaar van 2018 verschijnt. Deelnemers kunnen na afloop van de lezing een exemplaar met korting reserveren.

Over Jasmin Vogeley
Jasmin is psycholoog en energetisch therapeut. Zij heeft een eigen praktijk in Best, VoluitZijn.
Sinds 2000 biedt Jasmin ontwikkeltrajecten aan met focus op assertiviteit, levensloop- en werkgerelateerde vraagstukken en zingeving. Wil je meer weten? Kijk verder op www.voluitzijn.nl .