de Pink & Pienter bende activiteiten

Resultaat 1 - 10 (van 93)

• Voorlezen en knutselen Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Waalre, Koningin Julianalaan 19 Waalre

Elke woensdagmiddag met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen wordt er in Het Huis van Waalre een voorlees- en knutselactiviteit georganiseerd. Deze activiteit is gratis toegankelijk.

wo 17 jan

Van 15:00 tot 16:00 | Elke week | De Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22

Woensdagmiddag voorleesmiddag 15:00 uur. Kinderen t/m 7 jaar kunnen luisteren naar een mooi voorleesverhaal. Daarna gaan ze tekenen, plakken, knippen en kleuren.

wo 17 jan

• Storytelling in het Chinees Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | De Bibliotheek Eindhoven | Jeugdafdeling

Iris Bos Hung komt op de jeugdafdeling van de bibliotheek verhalen vertellen in het Chinees, voor kinderen tot 4 jaar.

vr 19 jan

• Makersclub in het Microlab Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Microlab Strijp-S, Kastanjelaan 400

Kom lekker MAKEN in het Microlab Eindhoven. Wil jij leren zagen, 3d printen, solderen en werken met elektronica? Je eigen lamp, een telefoonstandaard of een toffe raamhanger maken? Wij nemen elke week een voorbeeld mee dat je kunt maken óf jij bedenkt je eigen idee.

za 20 jan

• Workshop: Rise of the Robots in Microlab Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Microlab, Strijp-S, Kastanjelaan 400, Eindhoven

Zie jij jezelf wel later je eigen robot bouwen? Ja? Kom het tijdens deze workshop vast proberen!

zo 21 jan

• Gamen met je Nintendo DS in de bieb! Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00 | de Bibliotheek Eindhoven

Check this out! Heb jij zin in een middagje lekker gamen met je DS? Ben jij die super goede Pokémon fokker en wil je graag ruilen? Ben je gewoon super goed in gevechten of wil je kijken wat anderen kunnen? Kom dan naar de Nintendo DS middag bij de bibliotheek!

zo 21 jan

wo 24 jan

Van 15:00 tot 16:00 | Elke week | De Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22

wo 24 jan