Programma het Huis van Waalre

Resultaat 11 - 17 (van 17)

• Digitaal café Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Elke week | Bibliotheek Waalre, Koningin Julianalaan 19 Waalre

Digitaal café in het Huis van Waalre, voor al je vragen over pc’s en internet, tablets, e-readers en e-books.

di 29 mei

• Voorlezen en knutselen Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Waalre, Koningin Julianalaan 19 Waalre

Elke woensdagmiddag met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen wordt er in Het Huis van Waalre een voorlees- en knutselactiviteit georganiseerd. Deze activiteit is gratis toegankelijk.

wo 30 mei

• Digitaal café Bekijk details