Programma het Huis van Waalre

• Workshop Digitaal foto’s beheren Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | De Bibliotheek Eindhoven | Theater

Deze workshop staat in het thema van het (online) opslaan, sorteren en bewerken van digitale foto’s. Je gaat bovendien zelf aan de slag met het maken van een digitaal fotoalbum.

do 24 mei

• Digitaal café Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Elke week | Bibliotheek Waalre, Koningin Julianalaan 19 Waalre

Digitaal café in het Huis van Waalre, voor al je vragen over pc’s en internet, tablets, e-readers en e-books.

di 29 mei

• Voorlezen en knutselen Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Waalre, Koningin Julianalaan 19 Waalre

Elke woensdagmiddag met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen wordt er in Het Huis van Waalre een voorlees- en knutselactiviteit georganiseerd. Deze activiteit is gratis toegankelijk.

wo 30 mei

• Digitaal café Bekijk details