Jeugd | 6-9 jaar

De informatie op deze pagina komt van Jeugdbibliotheek.nl.
Op Jeugdbibliotheek.nl vind je nog veel meer informatie over Lezen en Weten.

Boek lezen op je telefoon

E-books op Jeugdbibliotheek.nl

De Jeugdbibliotheek heeft ook veel boeken voor je als e-book. E-books kun je direct op je telefoon of tablet lezen. Ze raken nooit uitgeleend en je hoeft ze niet terug te brengen. Lekker makkelijk!

Werkstuk maken

Werkstuk maken op Jeugdbibliotheek.nl

Zoek je een informatie voor je werkstuk? De Jeugdbibliotheek helpt je graag. Kijk maar eens op deze pagina. Daar vind je een heleboel leuke informatie. Je kunt zoeken op onderwerp. 

Boeken op AVI-niveau

Naar alle AVI-niveaus op Jeugdbibliotheek.nl

Weet je je leesniveau? Dan is het een stuk makkelijker om een boek te zoeken dat bij je past. Zo vind je boeken die niet te makkelijk, maar ook niet te moeilijk zijn!

LuisterBieb

Naar de LuisterBieb op Jeugdbibliotheek.nl

Boeken kun je niet alleen lezen, maar ook luisteren. Zoek snel een leuk luisterboek uit! Installeer de gratis LuisterBieb-app op je tablet of smartphone. 

Dyslectisch? Kies een boek van het Makkelijk Lezen Plein

Naar Makkelijk Lezen

Oefen voor school met Junior Einstein

Junior Einstein

Met Junior Einstein kun je online oefenen voor alle vakken van de basisschool! Bijvoorbeeld voor Begrijpend lezen en Rekenen. Superhandig dus. Log in met je Bibliotheekaccount.

Kinderjury 2019

Kinderjury 2019 op Jeugdbibliotheek.nl

Welk boek lees jij tijdens de Leesweken? Bekijk de 10 boekentips van de Kinderjury op Jeugdbibliotheek.nl. Ook vind je hier alle boeken uit de Leeslijst.


Jeugdbieb met onderwerpen van nieuws tot techniek


Spelen met taal

Kom spelen en de taal leren door te onderzoeken, ontdekken en experimenteren! Hoe mooi is het als je kind tijdens het spelen nieuwe woorden leert? Kunstenaars dagen kinderen en hun ouders uit om te onderzoeken, experimenteren en ontdekken. Wat kan je allemaal laten vliegen in de wind? Of ontdek samen hoe je vormen kunt maken met schaduw. Je kind kiest zelf wat hij of zij wil doen. De verschillende materialen stimuleren de creativiteit en fantasie. Ondertussen leert je kind spelenderwijs nieuwe woorden! Voor kinderen van 2 tot 8 jaar en hun ouders.

Meer over Spelen met taal