Expeditie E

Expeditie E

Bij Expeditie E kun je een goed boek lenen, de laatste krant of het nieuwste tijdschrift lezen, en met een fijn gesprek een heerlijke kop koffie drinken. Ook kun je bij Expeditie E naar interessante lezingen en workshops voor jong en oud.

Expeditie E is de plek waar de Bibliotheek Eindhoven (samen met jou?) op zoek gaat naar de bibliotheek van de toekomst. Een plek die inspireert en waar je leuke en interessante mensen ontmoet.

Tijdens onze ontdekkingsreis horen we graag wat joú inspireert en aanspreekt. Dus ook als je niet zo snel een bibliotheek binnen zou stappen, nodigen we je uit. Samen met jou maken we van Expeditie E een verrassende plek in hartje Woensel.

Tot snel!

Openingstijden

Maandag tot en met zaterdag                      13.00 - 17.00 uur
Eerste en laatste zondag van de maand     13.00 - 17.00 uur

Activiteiten in Expeditie E

Winkelcentrum Woensel 11

Feestelijke opening Expeditie E

Woensdag 25 september - 13.30 tot 17.00 uur
Voor de grote mensen is er een openingstoespraak van wethouder Monique List - de Roos en de bibliotheekdirecteur Albert Kivits. De kinderen hoeven zich deze middag echt niet te vervelen!

13.30 uur
We beginnen de middag spectaculair met een stunt van Mad Science. Wat ze precies gaan doen is nog een verrassing, maar grote kans dat het gaat knallen!

14.00 uur
Meet&Greet met Geronimo Stilton. De held van De Wakkere Muis komt op bezoek, voor een knuffel of een foto.15.00 uur
Bij Poppenkast Pluim weet je één ding zeker: Jan Klaassen zal in een avontuur terechtkomen en jouw hulp is nodig.

15.30 uur
Geronimo Stilton heeft tijdens Poppenkast Pluim even mogen uitrusten. Van 15.30 uur tot 16.15 uur komt hij weer langs om jullie te ontmoeten.

15.30 uur
Bibberende Tekenrobotparade; maak met de MakersClub grappige, bibberende robotjes die kunnen tekenen. We laten ze in een parade hun kunsten tonen.