Expeditie E

Huidige openingstijden Expeditie E

dinsdag en woensdag van 13 - 17 uur.

Expeditie E

Vanaf januari 2021 is Expeditie E geopend op dinsdag en woensdag van 13.00 uur tot 17.00 uur. 

De toekomst van Expeditie E
In 2019 is Expeditie E opgericht om, samen met de inwoners van Woensel, op zoek te gaan naar de bibliotheek van de toekomst. Het werd een veelbezochte plek die inspireert en waar je leuke en interessante mensen ontmoet.

Tot onze grote spijt moet Expeditie E sluiten. Ons budget voor de komende vier jaar is onvoldoende om deze bijzondere locatie open te houden. Het huidige huurcontract loopt tot 2022. In 2021 blijft Expeditie E beperkt open, gericht op selfservice. Daarna sluiten de deuren.

We vinden het ontzettend verdrietig dat Expeditie E moet sluiten. Veel van jullie bezoeken deze locatie in hartje Woensel regelmatig. En uit de gesprekken die we met jullie hebben blijkt ook hoe prettig jullie het vinden dat er weer een bibliotheek in de wijk is. De komende tijd gebruiken we dan ook om op zoek te gaan naar alternatieven. Hoe kunnen we in 2021 de ruimte van Expeditie E nog zo goed mogelijk gebruiken? Wat kunnen we vanaf 2022 nog voor de wijk betekenen? Heb jij idee├źn? We gaan graag met je in gesprek! Laat het ons weten via ExpeditieE@bibliotheekeindhoven.nl. 

Veelgestelde vragen over Expeditie E

Winkelcentrum Woensel 11