Planning & Control de Bibliotheek Eindhoven

Jan Slits

Ik ben sinds 1 februari 2012 als financieel controller werkzaam bij de Bibliotheek Eindhoven. Na een carrière van ruim 30 jaar als financieel manager en als financieel directeur in het bedrijfsleven actief geweest te zijn, gekozen voor de Bibliotheek Eindhoven waar ik de kans kreeg om naast een parttime functie als financieel controller mijn eigen freelance activiteiten op financieel terrein te kunnen blijven uitvoeren.
Het spannende bij de bibliotheek is dat de organisatie op veel terreinen anders georganiseerd is dan het bedrijfsleven. De maatschappelijke doelen, het belang voor de stad en directe omgeving en de educatieve bijdrage op velerlei gebied aan jeugd en volwassenen en het ontwikkelen in nieuwe maatschappelijke activiteiten geven mij altijd weer een “kick” om met mijn volledige “ziel en zaligheid” inzet te geven voor onze mooie bibliotheek.

Mijn hobby’s zijn: trimmen, verschillende soorten sport kijken, hobbyen met computers, het maken van stedentrips, en het samen met mijn echtgenote actief watersport bedrijven. Waarbij naast de relaxmomenten, de gebeurtenissen op het water en de onverwachte contacten met verschillende mensen uit de ons omringende buurlanden het altijd weer interessant maken.

Erica Stel

Irma