ICT & Applicatiebeheer

Medewerkers ICT & Applicatiebeheer de Bibliotheek Eindhoven

Richard Timmermans

Ik ben verantwoordelijk voor de ICT van de Bibliotheek Eindhoven. Dit zijn veelgebruikte zaken als de werkstations voor publiek, draadloos internet in de Witte Dame, de bibliotheek app en de uitleenapparatuur. Klanten maken hier veel gebruik van, ik vind het leuk om te zien dat deze zaken daadwerkelijk nuttig zijn voor klanten.
Ik zie in de bibliotheek lezende kinderen, ouders die een praatje maken, mensen die een lezing bezoeken of geholpen worden met hun tablet. Als ik dit zie ben ik blij dat ik in de bibliotheek werk. In de bibliotheek is iedereen welkom, we bieden allerlei activiteiten en een collectie die gelezen mag worden.

Petra Bijnen

In dit digitale tijdperk zijn digitale vaardigheden van groot belang. Ik heb een passie voor IT, organiseren en techniek.
En dat komt goed tot zijn recht bij mijn werkzaamheden voor de bibliotheek. Mijn vaardigheden breng ik graag over aan mijn collega’s en onze gasten. Ik haal er veel werkplezier uit. Hobby’s zijn: Skiën, lezen, vrijwilliger vrienden van Aalst.

René Marechal

Sinds 2003 werk in de Bibliotheek Eindhoven. Ik ben begonnen als FrontOffice medewerker, maar sinds een jaar of 7 ben ik applicatiebeheerder van de bibliotheek. Ik vind het prettig dat ik mensen op de een of andere manier kan helpen. Tevens werk ik graag met computers en vind ik het erg leuk om te bekijken welke doelen er gehaald zijn, of juist niet. Het uitzoeken daarvan is dan een leuke uitdaging. Buiten de bibliotheek, ben ik een sportief type: Ik zit bij een aantal voetbalverenigingen, volleybalteams en doe ik onder andere nog aan hardlopen. Naast deze sporten probeer ik ook nog tijd te vinden voor mijn andere hobby, namelijk 3D printen.