Innovatie & Ontwikkeling

Medewerker Innovatie & Ontwikkeling de Bibliotheek Eindhoven.

Wieske van der Velden

Sinds december 2017 ben ik onderdeel van Expeditie Anton. Met mijn achtergrond als trendwatcher en concept ontwikkelaar ben ik continu op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de maatschappij. Ik denk in mogelijkheden en samen met het Expeditie team investeren we in het creƫren van concepten en nieuwe verdienmodellen. Ik ben ervan overtuigd dat de Bibliotheek Eindhoven een belangrijke rol speelt voor diverse doelgroepen met als gevolg veel kansen om te innoveren.

Imke de Korte

Sinds oktober 2018 ben ik onderdeel van het innovatie team Expeditie Anton. Als trendwatcher en conceptontwikkelaar staan mijn oren en ogen altijd open voor nieuwe ontwikkelingen in de maatschappij. Deze vertaal ik, door innovatieve concepten te ontwikkelen die hierop aansluiten. De Bibliotheek Eindhoven is hiervoor een bijzonder interessante en fijne omgeving. Er zijn vele verschillende doelgroepen die gebruik maken van onze diensten en daardoor is het noodzakelijk samen met hen te bouwen aan de bibliotheek van de toekomst.