Innovatie & Ontwikkeling

Medewerker Innovatie & Ontwikkeling de Bibliotheek Eindhoven.

Robin Verleisdonk

Als lid van Expeditie Anton – het innovatieteam van de Bibliotheek Eindhoven – draag ik mijn steentje bij aan een toekomstbestendige bibliotheek. De huiskamer van de stad, waar ontmoeting, kennisuitwisseling en inspiratie centraal staan. Drie zaken die ook essentieel zijn voor innovatie.

Een slimme stad als Eindhoven kan niet zonder een vooruitstrevende bibliotheek. We zijn dan ook voortdurend op ontdekkingsreis naar de Bibliotheek van de Toekomst. Zo verrichten we onderzoek naar (potentiële) gebruikers en ontwikkelen we nieuwe producten en diensten voor de Bibliotheek Eindhoven.

Innoveren doe je niet alleen. Neem dan ook gerust contact op voor een kop koffie (of thee…) en een goed gesprek! Ik ben te bereiken via R.Verleisdonk@bibliotheekeindhoven.nl

Daan

Met mijn achtergrond als grafisch ontwerper en concept development ben ik dagelijks bezig met het oplossen van (visuele) problemen en werk ik voornamelijk met culturele opdrachtgevers in en rondom Eindhoven.

De Bibliotheek Eindhoven is dan ook de ideale organisatie om mee samen te werken en bij te dragen aan een beter vooruitstrevender cultureel klimaat in de stad. Samen met mijn team werken we constant aan de ontwikkeling van mogelijke (tech) start-ups binnen de context van de bibliotheek.

De basis van ons werk ligt op de inzichten die bijdragen aan de verdienmodellen in de toekomst. Door onze eindgebruiker duidelijk in beeld te hebben en aan te sluiten bij haar behoefte, werken we hard aan een toekomstbestendig kenniscentrum

Wieske van der Velden

Sinds december 2017 ben ik onderdeel van Expeditie Anton. Met mijn achtergrond als trendwatcher en concept ontwikkelaar ben ik continu op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de maatschappij. Ik denk in mogelijkheden en samen met het Expeditie team investeren we in het creëren van concepten en nieuwe verdienmodellen. Ik ben ervan overtuigd dat de Bibliotheek Eindhoven een belangrijke rol speelt voor diverse doelgroepen met als gevolg veel kansen om te innoveren.

Imke de Korte

Sinds oktober 2018 ben ik onderdeel van het innovatie team Expeditie Anton. Als trendwatcher en conceptontwikkelaar staan mijn oren en ogen altijd open voor nieuwe ontwikkelingen in de maatschappij. Deze vertaal ik, door innovatieve concepten te ontwikkelen die hierop aansluiten. De Bibliotheek Eindhoven is hiervoor een bijzonder interessante en fijne omgeving. Er zijn vele verschillende doelgroepen die gebruik maken van onze diensten en daardoor is het noodzakelijk samen met hen te bouwen aan de bibliotheek van de toekomst.