Personeelszaken & Secretariaat

Medewerkers Personeelszaken & Secretariaat de Bibliotheek Eindhoven.

Barbara Erven

Na mijn studietijd ben ik de eerste 10 jaar als HR manager werkzaam geweest in het bedrijfsleven, met name bij grote productiebedrijven in de Voedingsmiddelen- en Farmaceutische industrie. Geweldige leerzame en dynamische tijd!

Inmiddels ben ik, als HR Manager, nu 7 jaar werkzaam voor de Bibliotheek Eindhoven. ‘Time flies when you’re having fun’… En dat gaat zeker op voor deze werkgever. Want dat we gezelligheid combineren met slim werken vind ik uitermate prettig. Een maatschappelijke organisatie met de focus op innovatie en mensen en zaken in beweging zetten met als doel ontwikkeling voor iedereen te creëren en te faciliteren….Hoe mooi is dat!

Geen dag is hetzelfde en dat past bij mij……met veel plezier werk ik hier elke dag…...met een diversiteit aan mooie mensen met hun eigen verhaal die allemaal op zoek zijn naar en werken met hun eigen talenten…..verbindingen maken, binnen de organisatie maar ook met samenwerkingspartners buiten…..een werkomgeving faciliteren waarin het beste in mensen naar boven wordt gehaald……waarin kansen geboden worden en veel kan en mogelijk is…….en mee bouwen aan die mooie toekomst die voor ons ligt…

Hierin een rol mogen spelen als Manager, Coach, Inspirator, Klankbord, Leidinggevende en Begeleider is waar ik mijn energie uithaal. En wie ooit nog denkt bij het woord Bieb aan stoffig….kom alsjeblieft een keer bij langs bij de Bibliotheek Eindhoven en laat je aangenaam verrassen…;-)

Efri van Spelde

Altijd van harte welkom.

Wie ben ik?
Ik ben spontaan en klantvriendelijk. Ik woon met mijn man en jongste zoon in Stratum en heb nog een andere zoon die niet meer thuis woont. Ik houd van lezen, wandelen (vooral in Engeland), eten en koken en ben een familiemens.

Wat doe ik bij de Bibliotheek Eindhoven?
Ik verzorg de agenda van het management, maak afspraken voor ze en organiseer vergaderingen. Verder kunnen ze bij mij terecht voor het regelen van veel praktische zaken. Ik werk al meer dan 35 jaar bij de Bibliotheek Eindhoven maar vind het nog steeds een inspirerende werkplek waar ik me erg thuis voel.

Els Koopman

Hoi, mijn naam is Els Koopman. Bij de Bibliotheek Eindhoven vervul ik de rol van medewerker vrijwilligers. Een mooie functie waarin verbinding en ontwikkeling centraal staat. Vrijwel mijn gehele arbeidsverleden ben ik werkzaam geweest in de jeugdhulpverlening en heb daarnaast vrijwilligerswerk gedaan op maatschappelijk vlak. Ik vind het belangrijk dat vrijwilligers op de juiste plek terecht komen zodat meerdere belangen behartigd worden en we optimaal van elkaar kunnen leren. Ik geniet van het onbevooroordeeld luisteren naar mensen en ze door middel van een warme, open benadering in hun kracht te zetten. In mijn vrije tijd ben ik graag onder de mensen en houd ik van lekker eten, daarnaast ben ik onlangs moeder geworden wat me veel plezier brengt.

De Bibliotheek Eindhoven zie ik als een huiskamer voor de stad waar iedereen welkom is en waar we samenwerken aan een betere toekomst. Ik ben erg enthousiast om hier onderdeel van uit te mogen maken.

vrijwilligers@bibliotheekeindhoven.nl