Publieksdiensten

Medewerkers de Bibliotheek Eindhoven in de Witte Dame.

Elly Habraken

Ik werk al ruim 45 jaar met veel plezier bij de Bibliotheek Eindhoven! Mijn werkplezier haal ik uit onze gasten, daar krijg ik postieve energie van. Mijn hobby's zijn: Lezen, puzzelen, lekker eten en fietsen bij mooi weer.

André van Moorsel

Werken bij de Bibliotheek Eindhoven is voor mij =
Helpen – luisteren - vragen en doorvragen – zoeken - verrassende, leuke ontmoetingen – bijzondere gesprekken – afwisselend – schakelen – inspirerend – ontplooien – ontdekken - kennis(delen) - grensverleggend – samenwerken – fijne collega’s – gezelligheid – (werk)plezier – lachen.
 

Rio Mous

Ik stel me even voor; mijn naam is Rio Mous, ik werk sinds oktober 2000 bij de Bibliotheek Eindhoven. Ik ben gestart bij de wijkvestigingen en uiteindelijk, na sluiting van vestiging Achtse Barrier, terecht gekomen bij hoofdvestiging “de Witte Dame”.
Met veel plezier werk ik in de publieksdiensten waar elke dag wel interessante dingen gebeuren. Het geeft mij veel voldoening om de bezoekers van onze bibliotheek een warm welkom te heten en desgewenst van goede informatie te voorzien. Als hobby’s heb ik uiteraard lezen en ook wandel ik dagelijks met onze labradoodle in de bossen in mijn woonplaats.
 

Roosmarie Stoop

Werken bij de bieb saai? Helemaal niet! Ik sta nog steeds achter de keuze die ik destijds heb gemaakt om bij de bibliotheek te gaan werken: het is een plek voor iedereen waar je toegang hebt tot heel veel informatie, waar je elkaar kunt ontmoeten; kortom een plek waar je alleen maar beter van wordt! En hoe mooi is het om de mensen daarbij te kunnen helpen.
De maatschappij  verandert in een snel tempo en de bibliotheek verandert mee, ik vind het interessant om dit mee te maken. Iedere dag ontmoet ik nieuwe mensen en daar krijg ik energie van. Ik voel me bevoorrecht om in zo’n mooie bibliotheek als de onze te werken.

Ria Kooistra

Voor mij is de bibliotheek veel meer dan boeken, het is namelijk ook: Walk&Talk, Digitaal Café, Digisterker, Klik&Tik en Social Media! Lezen beleef ik met plezier, vooral (Scandinavische) thrillers!

Marja Huijbers

Mijn naam is Marja Huijbers. Ik speel graag spelletjes, ik hou van gezelligheid en lekker eten. In mijn vrije tijd wandel ik graag en natuurlijk hou ik ook van spannende en historische boeken lezen.

Hedwig

Met mijn werk in de bibliotheek wil ik zorgen dat mensen met enthousiasme en passie tevreden naar huis gaan. Ik zie het dan ook als een uitdaging om mensen zelfredzaam te maken. Mijn hobby's zijn: lezen, tuinieren en sportief bezig zijn.
 

Lizette Sanders

De bibliotheek is voor mij een zeer inspirerende werkplek: ik hou van boeken, op papier en digitaal. Ik ben een ‘alleslezer’ maar favoriet zijn toch wel Scandinavische en Britse detectives en thrillers.
Ik vind het leuk om bezoekers digitaal op weg te helpen: met ebooks lenen, problemen met smartphone of tablet te verhelpen en met het wegwijs maken op internet.
 

Eric Wijma

In de Bibliotheek Eindhoven vind ik het leuk om klanten en collega's te
helpen, en zo gastgericht bezig te zijn. Daarnaast houd ik me in mijn
vrije tijd bezig met pubquizzen, zeil- en volleybalwedstrijden, verzamel
elpees en probeer zoveel mogelijk op vakantie te gaan. Rondkijken met
ons gezin in andere landen en culturen om te leren, te kijken, te
proeven.