Service & Ondersteuning

Medewerkers Service & Ondersteuning de Bibliotheek Eindhoven.

Ingrid Fest

De kern van mijn werk is het verkennen en verbinden van nieuwe kansen met onze organisatie. Ik doe dat graag met een groepje betrokken mensen die enthousiast zijn om ergens iets moois van te maken. Ik ben nieuwsgierig en leergierig. Ik houd er van om me te verdiepen in het onbekende en er iets herkenbaars van te maken. Iets wat bijdraagt aan de maatschappelijke waarde van de bibliotheek. Ik vind mijn werk heel erg leuk, maar geniet ook enorm van vakanties; lekker lezen en shoppen en vaak uit eten.

Sonja Louwers

Ik werk al heel wat jaren met veel plezier in de Bibliotheek, mijn werk bestaat voornamelijk uit het inwerken van materialen voor de bibliotheek in de Witte Dame.

In mijn vrije tijd train ik mijn honden: Diesel van 13 is nu met pensioen. Met hem ben ik Nederlands kampioen 2009 geweest en hebben we 3x op de wereldkampioenschappen gestaan. Nu train ik met zijn zoon Masso, een jonge reu van 4 jaar, en we hopen in 2017 met hem naar de wedstrijden te gaan.

Karin

Op dit moment houd ik me voornamelijk bezig met verwerken van schoolboeken, daarnaast verzorg ik de aanvragen van materialen buiten Eindhoven. Ik vind het prettig werken in de bibliotheek en dag ga dan ook met plezier naar mijn werk, dit doe ik overigens al ruim 38 jaar.