Service & Ondersteuning

Medewerkers Service & Ondersteuning de Bibliotheek Eindhoven.

Sonja Louwers

Ik werk al heel wat jaren met veel plezier in de Bibliotheek, mijn werk bestaat voornamelijk uit het inwerken van materialen voor de bibliotheek in de Witte Dame.

In mijn vrije tijd train ik mijn honden: Diesel van 13 is nu met pensioen. Met hem ben ik Nederlands kampioen 2009 geweest en hebben we 3x op de wereldkampioenschappen gestaan. Nu train ik met zijn zoon Masso, een jonge reu van 4 jaar, en we hopen in 2017 met hem naar de wedstrijden te gaan.

Karin

Op dit moment houd ik me voornamelijk bezig met verwerken van schoolboeken, daarnaast verzorg ik de aanvragen van materialen buiten Eindhoven. Ik vind het prettig werken in de bibliotheek en dag ga dan ook met plezier naar mijn werk, dit doe ik overigens al ruim 38 jaar.

Franka Goris

Bij de Bibliotheek Eindhoven ben ik verantwoordelijk voor alle logistieke zaken. Ik zorg ervoor dat je in een schone omgeving verblijft en dat alle faciliteiten rondom onze programmering geregeld zijn. Ook zorg ik ervoor dat onze voorraad op peil blijft.
Je zou ook kunnen zeggen dat ik de spin in het web ben en dat ben ik met veel passie en plezier. Al 42 jaar en dit wil ik graag de komende jaren nog blijven doen.

Willy Karel

Ruim 40 jaar werk ik al vol enthousiasme voor de Bibliotheek Eindhoven. Telkens kom ik nieuwe uitdagingen tegen op mijn pad, waardoor ik geïnspireerd blijf.