Publieksdiensten

Medewerkers de Bibliotheek Waalre

Margot Lasance

Mediacoach/ Programmamaker de Bibliotheek Waalre

Als sociaal, leergierig, creatief en idealistisch persoon, voel ik me als mediacoach/ programmamaker helemaal op mijn plek bij de bibliotheek Eindhoven en Waalre. Ik organiseer activiteiten, lezingen, workshops en meer in en rond Het Huis van Waalre, waar ook de bibliotheek gehuisvest is.

Boeken zijn voor mij een bron van avontuur, kennis en inspiratie.
Een goed verhaal raakt je in iets. Het doet iets met je.

Verhalen staan niet alleen in boeken, het zit in mensen. Ze komen tot uiting als je met elkaar in contact komt. Die uitwisseling tussen mensen vind ik interessant. De kennisoverdracht tijdens lezingen, het leesplezier, de spontane gesprekken.

Verhalen verbinden mensen, maken mensen rijker, zorgen voor wederzijds respect. Mijn ambitie is om een leuke mix te maken van educatieve, informatieve, creatieve, culturele, innoverende en ontspannende activiteiten.

Met als doel iedereen laagdrempelig toegang te bieden tot verhalen, kennis, digitale en taalvaardigheden.

Silvia Masolijn

Mediacoach/ medewerker de Bibliotheek Waalre

Binnen de Bibliotheek Eindhoven verzorg ik alles wat met de bibliotheek in Het huis van Waalre te maken heeft; van het servicepunt, de scholen tot aan de boeken in het verzorgingshuis en de programmering.
Als mediacoach ben ik ook nog actief op één school in Eindhoven. Verder maak ik deel uit van de VVE Expertisegroep, geef ik trainingen Voorleescoördinator/Haal meer uit media en houd ik me bezig met LEGO StoryStarter.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tennissen, boeken te lezen en films te kijken. Ik beweeg me graag op de diverse social media en vind fotograferen ook erg leuk. Ik ben optimistisch van aard.
Daarom is mijn motto: “voor elk probleem bestaan minstens 5 oplossingen”.