Redacteur Tegenlicht Meet Up 040

Tegenlicht 040 is een vrijwilligersorganisatie die nog steeds groeit in impact en daardoor ook in de werkzaamheden die ontstaan. Wij zoeken momenteel een vrijwilliger redactie.

Tegenlicht Meet Up 040 organiseert iedere maand een Meet Up in de Bibliotheek Eindhoven. De basis van de avond is een VPRO Tegenlicht televisie uitzending. Thema’s zijn meestal rond ecologische duurzaamheid, sociale vernieuwing en technische innovatie. Tijdens de Meet Up komen er gastsprekers en is er volop debat met bezoekers (www.tegenlicht040.nl).

Wat ga je doen:

Je bent lid van het redactieteam, taken die daarbij horen zijn;
• De thema’s uitkiezen van de meetups
• Voorbereidende redactie overleggen over de inhoud, gasten en stellingen die besproken worden
• Je netwerk evt inzetten voor het uitnodigen van gasten en publiek

Wat vragen wij:

• Je hebt affiniteit met de thema’s van Tegenlicht
• Je neemt initiatief en bent in staat zelfstandig te werken
• Ervaring in dit werkgebied is een pré

Wat bieden wij:

• Leuk werk in een enthousiast team
• Contact met mensen in een inspirerende omgeving
• De mogelijkheid om je netwerk in Eindhoven te vergroten
• Verdieping in Tegenlicht onderwerpen

Heb je interesse?

Het geeft ons veel voldoening om iedere maand een Tegenlicht Meet Up neer te zetten. Wil je meedoen, laat het ons weten!

Neem contact op met Sjoerdtje Schaap via s.schaap@bibliotheekeindhoven.nl voor meer informatie