Vrijwilliger jeugdactiviteiten Waalre

Creatieve gastheer/gastvrouw gezocht in Waalre!

Wat ga je doen?

Je begeleidt een creatieve activiteit op woensdagmiddag in het Huis van Waalre van 15.00 – 16.00 uur. Je krijgt hiervoor de nodige informatie van de bibliotheek. Je zorgt voorafgaand dat alles klaarstaat en ontvangt de ouders en kinderen. Na afloop zorg je dat alles weer netjes opgeruimd is. Je gaat eventueel gesprekjes aan met ouders over de activiteit, de bibliotheek en het programma van de bibliotheek.

Wat vragen wij van jou?

• Je hebt affiniteit met het werk van de bibliotheek
• Je hebt een representatieve uitstraling
• Je bent in staat om gemakkelijk te communiceren met verschillende doelgroepen, van jong tot oud
• Je kunt goed omgaan met kinderen (+/-7-13 jaar)
• Je neemt zelf initiatief
• Je bent creatief
• Je bent minimaal 1 keer per maand inzetbaar eventueel ook bij extra activiteiten als de Kinderboekenweek
• Je bent bereid een workshop te volgen

Wat bieden wij?

• Begeleiding
• Gratis bibliotheekabonnement
• Uitnodiging voor het jaarlijkse personeelsfeest
• Een fijne, creatieve plek met veel blije gezichtjes.

Word je enthousiast van deze vacature en wil jij je vrije tijd nuttig én zinvol besteden? Neem dan contact op met Silvia Masolijn via s.masolijn@bibliotheekeindhoven.nl.