Vrijwilliger Tegenlicht MeetUp 040

Tegenlicht MeetUp 040 organiseert iedere maand een MeetUp in de Bibliotheek Eindhoven. De basis van de avond is een VPRO Tegenlicht televisie-uitzending. Thema’s zijn meestal rond ecologische duurzaamheid, sociale vernieuwing en technische innovatie. Tijdens de MeetUp komen er gastsprekers en is er volop debat met bezoekers.

Tegenlicht MeetUp 040 is een vrijwilligersorganisatie. Er zijn een aantal taken waar goed hulp bij gebruikt kan worden. Zie jij jezelf een van die taken doen?

Vrijwilliger Communicatie

Allerlei sociale media bijhouden, contact onderhouden met sprekers, nieuwsbrief maken en verzenden, nadenken welke groepen geïnteresseerd zouden zijn in het thema en hoe je die kunt bereiken.

Vrijwilliger Website

Onderhoud en updaten van de website. Een aantal keer per maand moet er nieuwe content aan de website toegevoegd worden.

Vrijwilliger Fondswerving

Per thema bedenken welke eventuele partners een materiële of immateriële bijdrage zouden kunnen leveren en deze partners benaderen.

Vrijwilliger Techniek & Productie

Voorbereiden en klaar zetten van al het uitzendmateriaal voor de Tegenlicht Meet Up en het bedienen van de ‘knoppen’ op de avond zelf en maken van een presentatie voor de avond zelf.

Wat vraagt Tegenlicht MeetUp 040

• Je hebt affiniteit met de thema’s van Tegenlicht
• Je neemt zelf initiatief en bent in staat zelfstandig te werken
• Bij alle functies geldt: ervaring op dit werkgebied is een pré.

Wat biedt Tegenlicht MeetUp 040

• Leuk werk in een enthousiast team
• Contact met mensen in een inspirerende omgeving
• De mogelijkheid om je netwerk in Eindhoven te vergroten
• Verdieping in Tegenlicht onderwerpen

Heb je interesse?

Neem dan contact op met Tegenlicht MeetUp 040 via info@tegenlicht040.nl en geef duidelijk aan voor welke werkzaamheden je interesse hebt.