Gezocht: Innovatieve, zelfstandige koffie-ondernemer

Eind maart 2019 starten we met een nieuw concept in Woensel. Dit doen we onder de naam “Expeditie-E”. Het wordt een laagdrempelige plek waar we in de vorm van een winkelconcept gaan experimenteren met componenten van de bibliotheek van de toekomst. De bibliotheek van de toekomst rijkt verder dan de traditionele bibliotheek. Maar een belangrijk punt van nu blijft in de toekomst overeind: iedereen moet zich er welkom voelen.

Expeditie-E wordt een plek waar je allerlei informatie kunt vinden. Het wordt ook een plek waar we verhalen vertellen en discussies aangaan, en waar diverse groepen mensen elkaar kunnen ontmoeten. Zie de bouwstenen uit onze nieuwe toekomstvisie: “Warenhuis voor informatie” maar ook een “Podium” en “Smeltkroes”. Het is een belevingsruimte waar we aan de slag gaan met de energieën: Inspireren, Ervaren, Verdiepen en Delen. Meer over het nieuwe concept en de bouwstenen lees je op: http://www.mijnbieb040.nl.

Voor dit spannende en écht nieuwe bibliotheekconcept zijn we op zoek naar een innovatieve, zelfstandige koffie-ondernemer. Bijvoorbeeld iemand die de droom heeft om voor zichzelf te beginnen. Weet jij met een kop koffie een welkome plek te creëren? Een plek waar mensen samen kunnen komen, samen kennis kunnen delen of het onbekende kunnen ontmoeten? En heb je creatieve ideeën over het invullen van de ‘koffie-behoefte’ in Expeditie-E?

Wie past bij ons?

Bovenal moet je lef hebben, zin hebben in pionieren, experimenteren en innoveren. Je bent verder gastgericht, ondernemend, zelfstandig en hebt een open nieuwsgierige persoonlijkheid. Je bent per direct beschikbaar. Onze voorkeur gaat uit naar iemand uit de regio Eindhoven.

Interesse?

Wat denk je, iets voor jou? Stuur vóór 8 maart een beknopt CV en motivatie en aanzet voor een visie/plan naar Gaike van Enckevort (g.venckevort@bibliotheekeindhoven.nl). Vragen? Die kan je per mail stellen aan Lizet Bekkers (l.bekkers@bibliotheekeindhoven.nl).
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.