Medewerker horeca

Een afwisselende baan in het midden van de stad

In de Bibliotheek Eindhoven kom je de hele stad tegen; van de allerjongsten tot de alleroudsten, van alle culturen en achtergronden. In het midden van deze smeltkroes vind je het Bibliotheekcafé, dé huiskamer van de stad.

Voor het Bibliotheekcafé zijn we op zoek naar een:

MEDEWERKER HORECA (oproepcontract)

Functie

In het Bibliotheekcafé wordt in een leuk team iedere dag hard gewerkt om de gasten optimaal te bedienen. Als medewerker maak je de lekkerste boterhammen, tosti’s, koude en warme dranken. Je neemt bestellingen op en rekent af. Ook verzorg je de catering in de bibliotheek of elders in De Witte Dame tijdens activiteiten. Je opent zelfstandig het Bibliotheekcafé en je draagt samen met de vrijwilligers zorg voor het afsluiten.

De functie is geschikt voor iemand die een horeca- of facilitaire opleiding volgt. Of voor iemand met een grote affiniteit met horeca. Je werkt met ervaren horecacollega’s, met leerlingen van diverse opleidingen en met vrijwilligers.

Dit verwachten we

Je bent zelfstandig, ondernemend, representatief en stressbestendig. Je bent een teamspeler met klantgerichte vaardigheden. We zien het als een pré wanneer je in Eindhoven woont of studeert. De werktijden zijn flexibel, uiteraard in overleg. Het merendeel van de uren werk je overdag in het weekend en tijdens schoolvakanties. Daarnaast vragen we doordeweeks ook eventueel je inzet tijdens een avondactiviteit van de bibliotheek.

Dit bieden we

Een salaris in schaal 3 volgens de CAO Openbare Bibliotheken. Het gaat hier om een 0-uren contract (uurtarief €11,65, voor 18 jaar en ouder).

Iets voor jou?

Maak jij samen met ons van het Bibliotheekcafé een gastvrije ontmoetingsplek? Ontwikkel je graag je eigen talenten? Wil je deel uitmaken van een inspirerende organisatie? Dan moet je zeker solliciteren!

Dus: wordt de Bibliotheek Eindhoven beter van jou? Stuur je cv en motivatie a.s. naar J.Vandeven@bibliotheekeindhoven.nl. Wil je eerst meer weten over deze functie? Ralf Battenberg staat je graag te woord. 040-2604260