Stages

• Vacatures

• Vacatures vrijwilligers

Lijn

Zoek je een stageplaats, neem contact met ons op.

Er zijn tal van mogelijkheden binnen de Bibliotheek Eindhoven om stage te lopen. Neem hiervoor contact met ons op. Misschien is er wel een stageplaats voor jou bij!

Neem contact op per mail met Jori van Dorst-van de Ven: j.vandeven@bibliotheekeindhoven.nl. Of schriftelijk t.n.v. de Bibliotheek Eindhoven t.a.v. Jori van Dorst-van de Ven, Postbus 4885600 AL Eindhoven

lijn

Stage in het Bibliotheekcafé

Sinds enkele jaren is Bibliotheekcafe de Verlichting een erkend ‘Kenwerk’ leerbedrijf.

In Nederland werken onderwijs en bedrijfsleven samen aan goed voorbereidend en middelbaar beroepsonderwijs. Leerbedrijven, scholen en leerlingen vervullen daarbinnen elk hun eigen rol. Kenwerk vormt de verbindende schakel tussen al deze partijen.

De 2 leermeesters die het Bibliotheekcafe rijk is, leiden met veel passie toekomstige horeca of facilitaire medewerkers op. Leren in praktijksituaties is voor een grote groep studenten toegankelijker dan leren uit een boek. Het is fascinerend dat deze 2 verschillende manieren van leren heel mooi samenkomen in de Witte Dame. Recentelijk is een leerling van het afgelopen semester met lof geslaagd voor de opleiding ’horeca assistent’ Wij zijn er trots op dat wij kunnen bijdragen aan de beroepsopleiding voor leerlingen binnen de horeca.

Voor het komend schooljaar zijn wij wederom op zoek naar leerlingen voor de opleidingen: Horeca assistent, Arbeidsmarktgekwalificeerd Assistent, Medewerker Fastservice, 1e Medewerker Fastservice, Facilitair Medewerker en Facilitair leidinggevende.Geïnteresseerde kunnen mailen naar: bibliotheekcafe@bibliotheekeindhoven.nl