Kennis delen

Persoonlijke ontwikkeling

Leer online en blijf je ontwikkelen met de online cursussen van de Bibliotheek.

Vaccin tegen Corona

Pharos geeft in begrijpelijke taal voorlichting over de coronavaccinatie. De uitleg is beschikbaar in 12 talen. 

(Nederlands, Arabisch, Chinees (traditioneel), Chinees (vereenvoudigd), Engels, Farsi, Frans, Papiaments, Pools, Somalisch, Spaans, Tigrinya, Turks)

 

 

Coronamelder app

De app CoronaMelder. Je hebt er vast al over gehoord; de app van de overheid om het coronavirus te helpen beheersen en bestrijden.Het gebruik van de app is vrijwillig. Het is best een lastige keuze of je de CoronaMelder wilt gebruiken. We helpen je graag bij het kiezen. En als je besluit de app te gebruiken? Dan helpen we je bij het installeren van de app tijdens het Digicafé in de bibliotheek in De Witte Dame of in de bibliotheek Waalre.


Ben jij een KennisMaker?

De bibliotheek is bij uitstek een plaats om kennis te delen. Heb je veel kennis over een bepaald onderwerp? Deel dit met anderen.

Digitale bronnen

Een verzameling van informatieve weblinks. Encyclopedieen, literatuur, consumentenbond, Van Dale woordenboek, het CBS en meer.

Werk aan werken

Op zoek naar een (nieuwe) baan? Tijdens deze maandelijkse bijeenkomsten krijg je tips van een deskundige en kun je ervaringen uitwisselen met andere werkzoekenden.. Elke maand is er een andere gastspreker op het gebied van succesvol solliciteren aanwezig.
 

Gratis online trainingen

Kies uit 28 gratis online trainingen. Zoals Beter thuiswerken, Lezen en schrijven, Word, Digitale fotografie, Yoga, Sporten en bewegen, Gezond eten, De iPad gebruiken, Excel, een cursus Geluk. Vraag nu toegang aan. Dan kun je binnen één werkdag aan de slag.

Toegang aanvragen