Cadeaubon

Lijn

Geef een jaarabonnement* met een wereld aan boeken, e-books, luisterboeken, tijdschriften en meer. Het abonnement geeft ook korting op activiteiten van de Bibliotheek Eindhoven, de Bibliotheek Best en de Bibliotheek Waalre, zoals lezingen, workshops en boekpresentaties. Het jaarabonnement eindigt vanzelf na 1 jaar. Kijk op bibliotheekeindhoven.nl/lidworden voor een beschrijving van de abonnementen.

*Afhankelijk van het gekozen jaarabonnement.

Lijn

Waar kan ik de Bibliotheek cadeaubon kopen?

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in een feestelijke verpakking bij de Bibliotheek Eindhoven, in vestiging De Witte Dame, Emmasingel 22 en bij de Bibliotheek Best, Raadhuisplein 32. Maak je keuze voor een cadeaubon voor een van de volgende abonnementen: Bieb Budget t.w.v. €19, Bieb Comfort t.w.v. € 47 of Bieb Deluxe t.w.v. € 68. De bon kan uitsluitend gebruikt worden voor een nieuw abonnement bij de Bibliotheek Eindhoven**. 

**De Bibliotheek Best en de Bibliotheek Waalre zijn onderdeel van de Bibliotheek Eindhoven.

Heb je een Bibliotheek cadeaubon ontvangen?

Gefeliciteerd! Welkom bij de bibliotheek. We wensen je veel plezier met een jaar lang leesplezier, inspiratie en verdieping. Je krijgt nu toegang tot boeken, tijdschriften, korting op activiteiten en afhankelijk van het abonnement ook toegang tot e-books en luisterboeken bij de Bibliotheek Eindhoven, de Bibliotheek Best en de Bibliotheek Waalre.

Weten wat Bieb Budget, Bieb Comfort of Bieb Deluxe inhoudt? Kijk op bibliotheekeindhoven.nl/lidworden voor jouw jaarabonnement.

Het jaarabonnement eindigt vanzelf na 1 jaar. Als het je goed bevalt, kun je uiteraard zelf je jaarabonnement verlengen.

Lijn

Hoe wissel ik mijn Bibliotheek cadeaubon in?

Kom naar de Bibliotheek Eindhoven in De Witte Dame, Emmasingel 22 of de Bibliotheek Best, Boterhoek 179-181. Overhandig je cadeaubon en schrijf je kosteloos in als lid. De cadeaubon kan je niet gebruiken wanneer je online inschrijft.

De cadeaubon dient binnen 2 jaar na uitgiftedatum te worden ingeleverd. De bon kan niet worden ingewisseld voor contant geld of deelname aan activiteiten.

We wensen je er veel plezier mee!

Lijn