Voor sluitingsdagen op bijzondere zon- en feestdagen zie onderaan de pagina.

• Bibliotheek de Witte Dame Bekijk details

De Bibliotheek Eindhoven staat voor ontwikkeling van iedereen. De Bibliotheek Eindhoven biedt je toegang tot mensen, middelen en een netwerk waardoor ontwikkelkansen voor iedereen bereikbaar en beschikbaar zijn. Zodat je als inwoner van deze stad zelf aan het roer kan staan en volop mee kan doen in de maatschappij.

Bekijk details van Bibliotheek de Witte Dame

• Bibliotheek Waalre Bekijk details

Bibliotheek Waalre heeft een actuele collectie boeken, tijdschriften en kranten beschikbaar. Ook voor de jeugd is er een uitgebreide collectie aanwezig: van boekstartboekjes voor baby’s, speelleermiddelen en luisterboeken tot een collectie voor Young Adults. Materialen die niet in de bibliotheek aanwezig zijn, kunnen door leden uit Waalre gratis uit de achtergrondcollectie van de bibliotheek de Witte Dame in Eindhoven gereserveerd worden. Op dinsdagmiddag* is er een gratis toegankelijk digitaal...

Bekijk details van Bibliotheek Waalre

• Expeditie E Bekijk details

Welkom in Expeditie E!

Bekijk details van Expeditie E

Sluitingsdagen Bibliotheek

De bibliotheek is gesloten op de volgende dagen en/of tijden.

1e Pinksterdag zondag 23 mei
2e Pinksterdag maandag 24 mei

In de maanden mei t/m augustus zijn we op zondag gesloten. Vanaf 5 september zijn we op zondag weer geopend.

1e Kerstdag zaterdag 25 december
2e Kerstdag zondag 26 december