Voor sluitingsdagen op bijzondere zon- en feestdagen zie onderaan de pagina.

• Bibliotheek De Witte Dame Bekijk details

De Bibliotheek Eindhoven staat voor ontwikkeling van iedereen. De Bibliotheek Eindhoven biedt je toegang tot mensen, middelen en een netwerk waardoor ontwikkelkansen voor iedereen bereikbaar en beschikbaar zijn. Zodat je als inwoner van deze stad zelf aan het roer kan staan en volop mee kan doen in de maatschappij.

• Bibliotheek Waalre Bekijk details

Bibliotheek Waalre heeft een actuele collectie boeken, tijdschriften en kranten beschikbaar. Ook voor de jeugd is er een uitgebreide collectie aanwezig: van boekstartboekjes voor baby’s, speelleermiddelen en luisterboeken tot een collectie voor Young Adults. Materialen die niet in de bibliotheek aanwezig zijn, kunnen door leden uit Waalre gratis uit de achtergrondcollectie van de bibliotheek in De Witte Dame in Eindhoven gereserveerd worden. De bibliotheek organiseert lezingen en workshops rondom...

• De Bibliotheek Best Bekijk details

bibliotheek en cursussen educatie.

Lijn

Sluitingsdagen Bibliotheek

De bibliotheek is gesloten op de volgende dagen en/of tijden.

Goede vrijdag - vrijdag 15 april vanaf 17.00 uur
1e Paasdag -  zondag 17 april
2e Paasdag -  maandag 18 april
Koningsdag - woensdag 27 april
Hemelvaartsdag - donderdag 26 mei
2e Pinksterdag - maandag 6 juni

In de maanden mei t/m augustus zijn we op zondag gesloten. Vanaf 5 september zijn we op zondag weer geopend.

1e Kerstdag zaterdag 25 december
2e Kerstdag zondag 26 december