• Bibliotheek de Witte Dame Bekijk details

De bibliotheek Eindhoven staat voor ontwikkeling van iedereen. Wij beloven je dat je niet alleen staat in je ontwikkeling, in het ontdekken en ontwikkelen van je talent. De Bibliotheek Eindhoven biedt je toegang tot mensen, middelen en een netwerk waardoor ontwikkelkansen voor iedereen bereikbaar en beschikbaar zijn. Zodat je als inwoner van deze stad zelf aan het roer kan staan en volop mee kan doen in de maatschappij.

Bekijk details van Bibliotheek de Witte Dame

• Bibliotheekpunt 't Hazzo Waalre Bekijk details

Het bibliotheekpunt 't Hazzo heeft een actuele collectie boeken, tijdschriften en kranten beschikbaar. Ook voor de jeugd is er een uitgebreide collectie aanwezig: van boekstartboekjes voor baby’s, speelleermiddelen en luisterboeken tot een collectie voor Young Adults. Materialen die niet in ’t Hazzo aanwezig zijn, kunnen door leden uit Waalre gratis uit de achtergrondcollectie van de bibliotheek de Witte Dame in Eindhoven gereserveerd worden. Op dinsdagmiddag* is er een gratis toegankelijk digitaal...

Bekijk details van Bibliotheekpunt 't Hazzo Waalre