• Bibliotheek De Witte Dame Bekijk details

De Bibliotheek Eindhoven staat voor ontwikkeling van iedereen. De Bibliotheek Eindhoven biedt je toegang tot mensen, middelen en een netwerk waardoor ontwikkelkansen voor iedereen bereikbaar en beschikbaar zijn. Zodat je als inwoner van deze stad zelf aan het roer kan staan en volop mee kan doen in de maatschappij.

• Bibliotheek Waalre Bekijk details

Bibliotheek Waalre heeft een actuele collectie boeken, tijdschriften en kranten beschikbaar. Ook voor de jeugd is er een uitgebreide collectie aanwezig: van boekstartboekjes voor baby’s, speelleermiddelen en luisterboeken tot een collectie voor Young Adults. Materialen die niet in de bibliotheek aanwezig zijn, kunnen door leden uit Waalre gratis uit de achtergrondcollectie van de bibliotheek de Witte Dame in Eindhoven gereserveerd worden. De bibliotheek organiseert lezingen en workshops rondom diverse...

• De Bibliotheek Best Bekijk details

bibliotheek en cursussen educatie.

Bibliotheek best

Openingstijden van de bibliotheek Best.