• Bibliotheek de Witte Dame Bekijk details

De Bibliotheek Eindhoven staat voor ontwikkeling van iedereen. De Bibliotheek Eindhoven biedt je toegang tot mensen, middelen en een netwerk waardoor ontwikkelkansen voor iedereen bereikbaar en beschikbaar zijn. Zodat je als inwoner van deze stad zelf aan het roer kan staan en volop mee kan doen in de maatschappij.

Bekijk details van Bibliotheek de Witte Dame

• Bibliotheek Waalre Bekijk details

Bibliotheek Waalre heeft een actuele collectie boeken, tijdschriften en kranten beschikbaar. Ook voor de jeugd is er een uitgebreide collectie aanwezig: van boekstartboekjes voor baby’s, speelleermiddelen en luisterboeken tot een collectie voor Young Adults. Materialen die niet in de bibliotheek aanwezig zijn, kunnen door leden uit Waalre gratis uit de achtergrondcollectie van de bibliotheek de Witte Dame in Eindhoven gereserveerd worden. Op dinsdagmiddag* is er een gratis toegankelijk digitaal...

Bekijk details van Bibliotheek Waalre

• Expeditie E Bekijk details

Bij Expeditie E in Winkelcentrum Woensel kun je een goed boek lenen, de laatste krant of het nieuwste tijdschrift lezen, en met een fijn gesprek een heerlijke kop koffie drinken. Binnenkort kun je bij Expeditie E ook naar interessante lezingen en workshops voor jong en oud.

Bekijk details van Expeditie E