• Macramé

  Macramé is een makkelijk te leren knooptechniek, waarmee je hele leuke dingen kan maken. Schuif deze middag tussen 13.15 en 16.45 aan en kom het uitproberen!

  Zondag 28 april.

 • Feest jij mee?

  Een feestje vol met dans, zang, muziek en wat lekkers! We gaan een verhaal van Kikker lezen en knutselen een feestelijke vlaggenlijn. We verzamelen alle spulletjes die nodig zijn voor het feestje en we oefenen ons verjaardagslied speciaal voor Kikker.

  Deze workshop is erg geschikt voor kinderen van 4 t/m 8 jaar.

  Maandag 29 april, 14.00 uur.

 • Hoe werkt het puberbrein?

  In deze humoristische lezingen geeft Aletta Smits verklaringen voor hoe het puberbrein het pubergedrag stuurt. En hoe wij - normale mensen, de puberleeftijd ontgroeid - daarmee om kunnen gaan.

  Donderdag 2 en 16 mei, 19.30 uur, in Waalre.

 • GroenKids

  Tijdens de GroenKids-workshops beleef je van alles in de natuur. Elke workshop is anders en heeft een speciale, groene locatie in of rondom Eindhoven.

  Deze keer gaan we op bezoek bij boer Paul van de Genneper Hoeve.

  Geschikt voor kinderen tussen de 6 – 9 jaar.

 • Viktor Frankl

  Viktor Frankl was een Joodse psychiater die in de Tweede Wereldoorlog verschillende concentratiekampen overleefde. Hij keerde terug uit deze kampen met de kennis dat 'betekenis geven' de meest fundamentele behoefte van mensen is. 

  Zondag 5 mei, 14.00 uur.

Programma

Gemakkelijk en vertrouwd internet in de bibliotheek met Biebroam

Met Biebroam kun je als bezoeker van de bibliotheek - met je eigen tablet, smartphone of laptop - gemakkelijk inloggen op ons wifi-bibliotheeknetwerk. Registreer je eenmalig bij Biebroam voor veilig en vertrouwd internet.

Jeugdprogramma

Hulp bij belastingaangifte

De bibliotheek heeft een aantal informatieve websites/adressen voor je geselecteerd.

Openingstijden vandaag

Bibliotheek de Witte Dame
10:00 - 21:00
Bibliotheek Waalre
08:30 - 14:00
Expeditie E
13:00 - 17:00

Programmaboekje

Ben je lid van de bibliotheek en wil je het programmaboekje 2 x per jaar thuisbezorgd krijgen? Meld je dan nu aan via 'Mijn gegevens'.  

De nieuwste boeken, nu al in de bibliotheek!

SamenUITagenda

Sámen de krant lezen, een kop koffie of naar een lezing? Nieuwe mensen ontmoeten of inspiratie opdoen? Check SamenUITagenda.