Belastingaangifte


Webinar: Inkomstenbelasting - Tips voor particulieren

In dit webinar worden de belangrijkste aandachtspunten van de aangifte inkomstenbelasting 2020 van particulieren gepresenteerd, inclusief de wijzigingen in uitbetaling van de heffingskortingen. Er is ook aandacht voor de toeslagen van 2020 en de wijzigingen 2021.

Lees meer


Sociaal Raadsliedenwerk SRW Eindhoven

Vraag je je ook wel eens af of je recht hebt op huurtoeslag? Word je zorgtoeslag of kindgebonden budget niet volledig uitbetaald? Moet je Kinderopvangtoeslag terugbetalen en begrijp je niet waarom? Als je antwoorden wil op dergelijke vragen of andere vragen met betrekking tot toeslagen van de belastingdienst. Maak een afspraak via 040 – 219 33 00, dat kan van maandag t/m donderdag 12.30-16.30 uur of stuur een mail.

Hulp van KBO Kring Eindhoven

Vanaf 1 maart kunnen senioren in Eindhoven (ook niet-leden) hun belastingaangifte over het jaar 2020 laten verzorgen door een belasting-invuller van de KBO.

FNV

Leden van de FNV (en hun partners) kunnen gratis gebruik maken van de Belastingservice FNV. Tijdens de coronacrisis kun je je belastingaangifte voorlopig alleen nog telefonisch laten invullen.

Afspraken voor telefonische hulp bij aangifte kunnen vanaf 1 maart gemaakt worden via internet, op www.afspraakmakenfnv.nl, of via het landelijke telefoonnummer 088 368 0368 (ma-vr 8:30-17:30).

Om je toch hulp te bieden kun je inhoudelijke vragen over je aangifte inkomstenbelasting ook stellen via mail.

Belastingwinkel Eindhoven

Belastingwinkel Eindhoven verleent fiscale rechtshulp aan particulieren met een (gezins-) inkomen van max. €60.000,-
Afsprakenlijn 06-29160226

De Belastingtelefoon

Kun je niet terecht bij de hiernaast genoemde instanties? Neem dan contact op met de Belastingtelefoon, via het gratis nummer: 0800 0543.

Houd tijdens het bellen je burgerservicenummer bij de hand. Anders kan de telefonist je geen persoonlijke informatie geven.

Checklist en tips

Checklist belastingaangifte doen van de Consumentenbond.

ANBO belastingtips (met filmpjes)

Belastingtips van de Vereniging Eigen Huis