Belastingaangifte


Gratis belastingaangifte printen in de bibliotheek

Tussen 1 maart en 30 april kun je je belastingaangifte veilig invullen en gratis uitprinten! Vraag aan één van onze medewerkers bij de balie Regelen.  

Sociaal Raadsliedenwerk SRW Eindhoven

Vraag je je ook wel eens af of je recht hebt op huurtoeslag? Word je zorgtoeslag of kindgebonden budget niet volledig uitbetaald? Moet je Kinderopvangtoeslag terugbetalen en begrijp je niet waarom? Als je antwoorden wil op dergelijke vragen of andere vragen met betrekking tot toeslagen van de belastingdienst. Maak een afspraak via 040 – 219 33 00, dat kan van maandag t/m donderdag 12.30-16.30 uur of stuur een mail.

Hulp van KBO Kring Eindhoven

Je kunt een afspraak maken met de belastinginvuller van de KBO. De belastinginvuller komt dan bij je thuis om de belastingpapieren in te vullen. Deze dienstverlening is voor alle senioren in Eindhoven. Ook voor niet-leden.

FNV

De FNV heeft in de maanden maart en april een uitgebreide dienstverlening voor belastingaangiftes, en ook in de rest van het jaar spreekuren. In Eindhoven is er op (bijna elke) maandag t/m donderdag een invulsessie in de maanden maart en april, en ook op 2 zaterdagen. Deze sessies zijn alleen voor leden en hun partners.

Afspraken voor hulp bij aangifte kunnen vanaf half februari gemaakt worden via internet, op www.afspraakmakenfnv.nl, of via het landelijke telefoonnummer 088 368 0368 (ma-vr 8:30-17:30). Het adres waar het invullen plaats vindt is het Vakbondshuis, Dr. Cuijperslaan 47.

FNV Lokaal organiseert daarnaast op woensdag 4 maart van 19.30 – 22.30 uur een informatiebijeenkomst over de aangifte 2019 in het Evoluon. Deze avond is ook toegankelijk voor niet-leden. Aanmelden kan tot en met 1 maart via lokaal.eindhoven@vereniging.fnv.nl
 

De Belastingtelefoon

Kun je niet terecht bij de hiernaast genoemde instanties? Neem dan contact op met de Belastingtelefoon, via het gratis nummer: 0800 0543.

Houd tijdens het bellen je burgerservicenummer bij de hand. Anders kan de telefonist je geen persoonlijke informatie geven.