BoekStart

Jij bent de beste verhalenverteller!

Kom op zaterdag 3 juni naar de BoekStartdag in de Bibliotheek Eindhoven, Waalre of Best waar de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders een extra hartelijk welkom krijgen. Ontdek hoe fijn het is om samen met je kindje met boekjes en taal bezig te zijn. Maak je baby gratis lid en ontvang het BoekStartkoffertje en een extra cadeautje op deze dag. 

BoekStartdag

Agenda

BoekStart

Samen een boekje lezen versterkt de band met je baby en stimuleert de taalontwikkeling. Je kunt dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. BoekStart helpt je het juiste voorleesboek te vinden. Baby’s kunnen ook meer dan je denkt. Al vanaf de eerste dag luistert je baby naar je stem. In het eerste jaar ontwikkelt een kind zich snel en leert het veel nieuwe dingen.

Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kind, zo blijkt uit onderzoek. En het verhoogt de concentratie. Allemaal zaken waar je baby een leven lang plezier van heeft.

 

Kleuren maar!

Zin om lekker te krassen en te kleuren? Print de kleurplaat van het BoekStart-beertje uit. Veel kras- en kleurplezier!

Doe mee aan de BoekStart quiz

Herken jj deze figuren uit kinderboeken? Print de quiz uit, lever hem in op de jeugdafdeling en maak kans op een leuke prijs. 

Boekentips

Interactief voorlezen

Voorlezen aan baby's