Voordelig bibliotheekabonnement? Vraag de Meedoenbijdrage aan

Ken jij de Meedoenbijdrage al? Het is een geldbedrag dat je één keer per jaar krijgt van de gemeente Eindhoven en vrij mag besteden.

Je kan de Meedoenbijdrage aanvragen als je een laag inkomen hebt, 18 jaar of ouder bent en in Eindhoven woont. De Meedoenbijdrage is er voor ieder gezinslid (studenten uitgezonderd). Op die manier kun je ook meedoen aan een sport, dansles, een cursus volgen of bij ons een voordelig bibliotheekabonnement afsluiten.

Op deze manier zorgen we er samen met de gemeente voor dat de bibliotheek een laagdrempelige plek is én blijft. Voor álle inwoners van de stad. Want wij vinden het erg belangrijk dat iedereen kan meedoen en de kans heeft zich te ontwikkelen. Is de Meedoenbijdrage toegekend? Dan kun je ook aanspraak maken op gratis reizen met de bus en zwemmen met korting. Heb je kinderen van 6 jaar en ouder, dan kunnen zij gratis hun zwemdiploma A behalen.

Ben of ken jij iemand voor wie dit interessant is? Kijk dan op www.eindhoven.nl/meedoenbijdrage voor alle voorwaarden en hoe je de Meedoenbijdrage kunt aanvragen.