Nooit meer te laat service

“Nooit meer te laat service”. Dit houdt in dat u vóór het verstrijken van de leentermijn een mailtje van ons krijgt om u er op te attenderen dat u uw materialen moet verlengen of inleveren. Dat is handig!

Nooit meer te laat inleveren!

Nooit meer te laat service*. Dit houdt in dat u vóór het verstrijken van de leentermijn een mailtje van ons krijgt om u er op te attenderen dat u uw materialen moet verlengen of inleveren. Zo houden we samen de collectie actueel en up to date.

Hoe maakt u gebruik van deze service?

Heel eenvoudig. U zorgt ervoor dat uw mailadres bij ons bekend is en wij doen de rest. Ga naar MIJN GEGEVENS controleer uw gegevens en die van uw huisgenoten en pas deze eventueel aan. Dan kunt u ontspannen verder lezen! Uiteraard gaan wij zeer zorgvuldig om met uw gegevens en zullen wij die nooit aan derden verstrekken. U kunt ook aangeven of u onze maandelijkse nieuwsbrief boordevol (lees)tips wilt ontvangen.

* Let op: u bent zelf verantwoordelijk voor het op tijd inleveren van uw materialen. Wanneer u geen mail ontvangt kunt u de bibliotheek niet aansprakelijk stellen.